Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Lady Gaga vrea să deschidă un muzeu în memoria lui Michael Jackson

Michael Jackson este unul dintre idolii lui Lady Gaga. De-a lungul timpului, artista a strâns o colecție remarcabilă de suveniruri MJ, pe care vrea să o prezinte în cadrul unui muzeu dedicat regelului pop.
Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga se află în căutarea unei locații sigure în care să poată afișa colecția sa de suveniruri Michael Jackson. Artista este un mare fan al lui MJ și a cheltuit milioane de dolari pentru achiziționarea obiectelor. Numai în decembrie anul trecut, Gaga a plecat de la o licitație cu 55 de suveniruri, printre care s-a numărat și celebra jachetă pe care Michael Jackson a purtat-o în turneul "Bad". Cântăreața ar vrea să deschidă muzeul în Gary, Indiana, orașul natal al lui Michael Jackson. În plus, aceasta a declarat că toate câștigurile obținute de pe urma muzeului vor fi donate.

Voi concepe acest muzeu și voi dona banii unei fundații de care era atașat Michael Jackson. Motivul pentru care am cumpărat hainele lui Michael este pentru că hainele mele folosite în turnee înseamnă pentru mine mai mult decât orice, mai mult decât premiile mele sau albumele. Cred că hainele păstrează cel mai bine energia și amintirile din timpul concertelor. Nu știu de ce, dar m-a deranjat faptul că lucrurile sale au fost vândute după moartea sa. Eu am grija de ele. Le mențin la temperaturile potrivite pentru a fi conservate. Am cheltuit milioane pe ele, a declarat Lady Gaga pentru ziarul britanic The Mirror.

 Lady Gaga vorbește despre hainele lui Michael Jackson

Citește mai multe despre Lady GagaMichael Jackson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan prezintă noul concept de concert - VIDEO

Alexandra Stan a lansat un material video în care prezintă noul său concept de concert și secvențe din show-ul susținut...

Închide