Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Kylie Minogue a lansat "Into the Blue" - LYRIC VIDEO

Kylie Minogue a lansat lyric video-ul realizat pentru noul single "Into the Blue". Acesta promovează viitorul album al artistei, "Kiss Me Once", al cărui tracklist și artwork au fost dezvăluite de curând.
Secvență lyric video Kylie Minogue -

Secvență lyric video Kylie Minogue - "Into The Blue"

Kylie Minogue este o combinație unică se senzualitate și eleganță, iar acest aspect este vizibil și în noul lyric video, în care artista scrie cu rujul pe oglindă versurile piesei. Filmările s-au desfășurat la început de an, în Londra. "Into the Blue" este compus de Kelly Sheehan, Mike Del Rio și Jaconb Kasher și va fi lansat ca single oficial pe 9 martie.

Acesta promovează noul album al artistei, ce va apăre tot în primăvară, pe 17 martie. Intitulat "Kiss Me Once", materialul reprezintă prima apariție discografică a lui Kylie Minogue de când a semnat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z. Vorbind despre sound-ul albumului, artista a declarat că este pop dance cu noi influențe. Odată cu acest disc, artista a și-a extins experiența muzicală în și mai multe arii, dar nu și-a pierdut identitatea.

Recent, Kylie Minogue a dezvăluit coperta albmului și tracklistul completa. Judecând după titlurile pieselor, sexualitatea și senzualitatea predomină în noul material.  "Kiss Me Once" include o melodie compusă și produsă de Pharrell William ("I Was Gonna Cancel") și o colaborare cu Enrique Iglesias ("Beautiful"). În plus, piesa ce dă titlul discului este compusă de Sia Furler. Însă, tracklistul nu include și melodia "Skirt", lansată de Kylie Minogue în iunie anul trecut.

LYRIC VIDEO: Kylie Minogue - "Into the Blue"

Tracklist "Kiss Me Once" - Kylie Minogue:

 1. Into The Blue
 2. Million Miles
 3. I Was Gonna Cancel
 4. Sexy Love
 5. Sexercize
 6. Feels So Good
 7. If Only
 8. Les Sexy
 9. Kiss Me Once
 10. Beautiful
 11. Fine
 12. Mr President (bonus track)
 13. Sleeping With The Enemy (bonus track)
Kylie Minogue - "Kiss Me Once" Artwork

Kylie Minogue - "Kiss Me Once" Artwork

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation - "Whole World Is Watching" feat. Dave Pirner - TEASER

Within Temptation a dezvăluit un video teaser al noul clip "Whole World Is Watching". Piesa este o colaborare cu Dave...

Închide