Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kumm lansează noul album "A Mysterious Place Called Somewhere"

După o pauză de 4 ani, trupa Kumm revine cu noul album "A Mysterious Place Called Somewhere". Acesta va fi lansat în cadrul unui concert programat pentru data de 6 februarie, în clubul The Tube din Centrul Vechi (București).

Publicat

pe

Kumm - "A Mysterious Place Called Somewhere" Artwork
Kumm - "A Mysterious Place Called Somewhere" Artwork

"A Mysterious Place Called Somewhere" include 12 piese noi, plus un bonus track. Acesta poate fi precomandat în format digital de pe pagina de Bandcamp a formației (kumm.bandcamp.com). Concertul de lansare va avea loc pe 6 februarie, în The Tube din București, începând cu ora 21:00. Trupa Kumm îi are ca invitați speciali pe Luiza Zan & Dan Byron și Ana-Cristina Leonte.

La mai bine de 4 ani de la precedentul disc, Kumm continuă să exploreze și să testeze limitele genurilor muzicale, evitând încadrarea într-un stil anume. "A Mysterious Place Called Somewhere" poate fi considerat mai progresiv în abordarea sonoră (trimițând spre zilele de început ale trupei, alături de revenirea lui Oigăn pe postul de vocalist principal) însă, vine în plus cu experiența și siguranța de sine pe care Kumm le-au căpătat în cei peste 16 ani de activitate. Saxofonul lui Iordache este în continuare un element distinctiv, refrenele și liniile melodice rămân cu tine mult timp după ascultare, iar influențele diverse (blues, britpop, alternative rock) fac din "A Mysterious Place Called Somewhere" un album bogat și ofertant, ce are câte ceva de oferit pentru orice iubitor al muzicii. Până acum, formația a extras de pe disc 2 melodii care se bucură și de videoclipuri: "Să nu spui nimănui" și "One In a Million".

Materialul a fost înregistrat la StartRec Studio, avându-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser şi Codrin Lazăr. Mixul a fost realizat de către Uţu Pascu, iar mastering-ul a fost realizat în SUA de către Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Pe lângă trupă, mai sunt prezenți pe album și invitații speciali Ana-Cristina Leonte (voce, vioară), Călina Maria Curticăpean (voce) și Dragoș Andriana (hurdy-gurdy).

Tracklist "A Mysterious Place Called Somewhere" - Kumm:

  1. Everybody's Watching
  2. Sun Strip
  3. Each Part of You
  4. Strawberry Soul
  5. Time Machine
  6. The Dark Side of the Mind
  7. One In a Million
  8. Sugar Hill
  9. Bubbles
  10. The Last Man
  11. That’s Right
  12. Almost 7 Minutes Late
  13. bonus: Să nu spui nimănui

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 6 februarie 2014

Kumm

Loc
The Tube
Comentează

Trending