Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Noi informații despre așteptatul concert Kempes

Ovidiu Ioncu Kempes revine pe scena muzicală într-un concert-eveniment pe 27 februarie 2014. Va fi prima apariție live a solistului după plecarea din Rezident EX.
Ovidiu Ioncu Kempes în 2014

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014 (foto: Sorin Gabriel Badea)

Kempes se întoarce pe scena muzicală în cadrul unui concert-eveniment, chiar în locul ultimei cântări susținute de solist alături de Rezident Ex. Fanii muzicii metal vor putea asculta live noua trupă Kempes pe 27 februarie 2014, în clubul bucureștean Silver Church.

"După 32 de ani de la primul meu concert sunt din nou în aceeași ipostază. La finalul lunii februarie, mai precis în 27, o să mă prezint în fața publicului în forma cea mai dragă sufletului meu: Kempes, pur și simplu, în alb și negru, așa cum e viața de cele mai multe ori, fără compromisuri și fără amintiri neplăcute, însă cu o forță impresionantă pe care am perceput-o întotdeauna de la voi", ne-a declarat în premieră Ovidiu Kempes.

Ovidiu Ioncu Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic. Componența KEMPES este următoarea: 

  • "Kempes" Ovidiu Ioncu- voce
  • Alin Petruț - chitara
  • Alin Moise - chitara
  • "Taly" Talpai Csaba - bass
  • Sebastian Natas - tobe

În deschiderea concertului de pe 27 februarie vor evolua două formații: Blade Strings și 9,7 Richter. Blade Strings este o trupă ce cântă rock folosind exclusiv instrumente clasice, acustice. Soundul trupei este unul avangardist, legând muzica clasică și rockul. 9,7 Richter este cunoscută publicului metal autohton, aceasta deschizând și ultima cântare Rezident Ex alături de Kempes.

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei. Tichetele se vor găsi în rețeaua myticket.ro și la The Silver Church Club în seara evenimentului.

KEMPES va cânta în jur de oră și jumătate de heavy metal. Anul trecut solistul deconspirase o primă melodie, scrisă alături de Alin Petruț - "Regăsire", ce poate fi ascultată mai jos. Primul album KEMPES va avea cel puțin 8 melodii și se dorește a fi lansat în toamnă. Textele pieselor au fost scrise de Ștefan Dandu, un prieten de-al lui Kempes care stă lângă Timișoara. Ovidiu i-a dat demo-ul melodiei "Regăsire" și l-a rugat să scrie niște versuri despre motivul plecării din România și stările lui sufletești la plecare și la revenire.

Ascultă prima compoziție KEMPES - Regăsire

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu Kempes
RECOMANDARE:Cumpără albumul KEMPES - Regăsire

Cumpără discul "Regăsire" la precomandă pe emag.ro la prețul de 30 de lei.Coperta discului Kempes - Regăsire

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Who înregistrează un album nou în 2014

Legendara trupă britanică The Who se reunește în 2014 pentru a înregistra un album nou cu ocazia aniversării a 50...

Închide