Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Katy Perry și Madonna colaborează pentru un proiect artistic

Katy Perry a anunțat prin intermediul contului de Twitter că va colabora cu Madonna la proiectul Art for Freedom, o campanie ce susține libertatea de exprimare.
Katy Perry colaborează cu Madonna la proiectul Art for Freedom

Katy Perry colaborează cu Madonna la proiectul Art for Freedom

Proiectul mondial este conceput de Madonna împreună cu designerul Steven Klein. Acesta a fost lansat anul trecut și încurajează oamenii din întreaga lume să trimită înregistrări video, fotografii sau poezii care să raspundă la întrebare "Ce înseamnă libertatea pentru tine?". De-a lungul lui ianuarie, Katy Perry o va ajuta pe Madonna să aleagă artiștii care au reușit cel mai bine să realizeze o lucrare ce oferă o perspectivă unică despre drepturile omului. La finalul lunii, Perry și Madonna se vor hotărî asupra unei singuri persoane, iar premiul de 10.000 de dolari va fi donat organizației nonprofit pe care o va alege aceasta.

Sunt atât de norocoasă să am libertatea de a mă exprima prin muzică. Acum îi demn pe toți fanii mei KatyCats incredibil de creativi să-și folosească talentul pentru a ne arăta mie și Madonnei cum își exprimă libertatea. Cred că 2014 poate fi un an al schimbărilor sociale. Împreună putem apăra Drepturile Omului. Alăturați-vă conversației și lăsați arta să fie vocea voastră, a declarat Katy Perry.

Katy Perry nu este străină de acțiunile caritabile. Printre activitățile sale de anul trecut s-a numărat concertul We Can Survive, care a strâns bani pentru Young Survival Coalition, organizație ce vine în sprijinul tinerelor femei bolnave de cancer mamar.

Katy Perry și Madonna la Met Ball 2013

Katy Perry și Madonna la Met Ball 2013

Citește mai multe despre Katy PerryMadonna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bono crede că U2 nu a demonstrat încă ce poate

Cu un album nou în pregătire și povara propriului succes pe umeri, Bono face declarații curajoase. Solistul U2 a mărturisit...

Închide