Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Katy Perry și Madonna colaborează pentru un proiect artistic

Katy Perry a anunțat prin intermediul contului de Twitter că va colabora cu Madonna la proiectul Art for Freedom, o campanie ce susține libertatea de exprimare.

Publicat

pe

Katy Perry colaborează cu Madonna la proiectul Art for Freedom
Katy Perry colaborează cu Madonna la proiectul Art for Freedom

Proiectul mondial este conceput de Madonna împreună cu designerul Steven Klein. Acesta a fost lansat anul trecut și încurajează oamenii din întreaga lume să trimită înregistrări video, fotografii sau poezii care să raspundă la întrebare "Ce înseamnă libertatea pentru tine?". De-a lungul lui ianuarie, Katy Perry o va ajuta pe Madonna să aleagă artiștii care au reușit cel mai bine să realizeze o lucrare ce oferă o perspectivă unică despre drepturile omului. La finalul lunii, Perry și Madonna se vor hotărî asupra unei singuri persoane, iar premiul de 10.000 de dolari va fi donat organizației nonprofit pe care o va alege aceasta.

Sunt atât de norocoasă să am libertatea de a mă exprima prin muzică. Acum îi demn pe toți fanii mei KatyCats incredibil de creativi să-și folosească talentul pentru a ne arăta mie și Madonnei cum își exprimă libertatea. Cred că 2014 poate fi un an al schimbărilor sociale. Împreună putem apăra Drepturile Omului. Alăturați-vă conversației și lăsați arta să fie vocea voastră, a declarat Katy Perry.

Katy Perry nu este străină de acțiunile caritabile. Printre activitățile sale de anul trecut s-a numărat concertul We Can Survive, care a strâns bani pentru Young Survival Coalition, organizație ce vine în sprijinul tinerelor femei bolnave de cancer mamar.

Katy Perry și Madonna la Met Ball 2013

Katy Perry și Madonna la Met Ball 2013

Trending