Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Katie Melua a lansat "Where Does The Ocean Go?" - VIDEOCLIP

Katie Melua începe 2014 cu un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru piesa "Where Does The Ocean Go?", extrasă de pe albumul "Ketevan".
Secvență videoclip Katie Melua -

Secvență videoclip Katie Melua - "Where Does The Ocean Go?"

Cel mai recent disc al lui Katie Melua, "Ketevan", a fost lansat în septembrie anul trecut și a debutat pe locul 6 în topul celor mai bine vândute albume din Marea Britanie. Încă de la albumul de debut, "Call Off the Search" din 2003, artista i-a cucerit pe britanici, iar "Ketevan" a devenit cel de-al șaselea material consecutiv al lui Melua, care ajunge în top 10. O astfel de performanță a mai fost atinsă de nume precum Madonna și Kate Bush.

Cel mai nou extras care se bucură de un videoclip este "Where Does The Ocean Go?", un cântec compus de Melua în colaborare cu M. Batt și L. Batt. În clip sunt prezentate secvențe cu artista din concerte. Acestea alternează cu imagini ce-l prezintă în atelierul său pe pictorul Magnus Irvin, care realizează un tablou cu un ocean. Până acum, artista a mai dezvăluit "Chase Me""Love Is A Silent Thief""I Will Be There" și "The Love I'm Frightened Of", una dintre piesele preferate ale sale de pe "Ketevan".

În toamna lui 2013, Katie Melua a sărbătorit 10 ani de carieră muzicală, cu un concert special desfășurat la Roundhouse, în Londra. În afară de cele 6 albume de succes, artista a mai devenit cunoscută și pentru un concert subacvatic, pe care l-a susținut în 2006. Spectacolul s-a desfășurat la 303 metri sub nivelul mării, în zona platformei norvegiene Statoil, din Marea Nordului. Concertul a intrat în Cartea Recordurilor Guinness.

VIDEOCLIP: Katie Melua - "Where Does The Ocean Go?"

Citește mai multe despre Katie Melua
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee vorbește despre un nou album Evanescence - AUDIO

Amy Lee a dezvăluit într-un interviu acordat recent că are multe piese și idei pentru următorul album Evanescence. Conform solistei,...

Închide