Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Kaiser Chiefs a lansat un nou single, "Bows and Arrows" - AUDIO

Dupa o pauza de trei ani Kaiser Chiefs va lansa pe 31 martie cel de-al cincilea material discografic intitulat "Education, Education, Education & War". Primul single de promovare este piesa "Bows and Arrows".
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs va lansa pe 31 martie 2014 cel de-al cincilea material discografic intitulat "Education, Education, Education & War". Primul single de promovare este piesa "Bows and Arrows" si poate fi ascultat pe InfoMusic.

Pentru noul album trupa a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia. Este primul disc fără toboșarul Nick Hodgson, acesta părăsind trupa anul trecut. "Education, Education, Education & War" are un setlist ce include 10 melodii, printre acestea numărându-se și piesele "Coming Home" și "Misery Company", ce au fost interpretate live în cadrul show-rilor  London's Hyde Park și Leeds Arena de anul acesta. Materialul va fi disponbil in format standard CD, vinil si digital download.

Kaiser Chiefs - "Bows and Arrows"

Tracklist "Education, Education, Education & War" - Kaiser Chiefs:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. "The Future Is Medieval" a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia.

Cel mai popular disc al trupei rămâne "Employment", primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile "I Predict a Riot", "Oh My God" și "Everyday I Love You Less and Less".

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manowar lansează albumul "Kings Of Metal MMXIV"

"Kings Of Metal MMXIV" este o înregistrare complet nouă şi plină de surprize, care marchează 25 de ani de la...

Închide