Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Kaiser Chiefs a lansat un nou single, "Bows and Arrows" - AUDIO

Dupa o pauza de trei ani Kaiser Chiefs va lansa pe 31 martie cel de-al cincilea material discografic intitulat "Education, Education, Education & War". Primul single de promovare este piesa "Bows and Arrows".
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs va lansa pe 31 martie 2014 cel de-al cincilea material discografic intitulat "Education, Education, Education & War". Primul single de promovare este piesa "Bows and Arrows" si poate fi ascultat pe InfoMusic.

Pentru noul album trupa a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia. Este primul disc fără toboșarul Nick Hodgson, acesta părăsind trupa anul trecut. "Education, Education, Education & War" are un setlist ce include 10 melodii, printre acestea numărându-se și piesele "Coming Home" și "Misery Company", ce au fost interpretate live în cadrul show-rilor  London's Hyde Park și Leeds Arena de anul acesta. Materialul va fi disponbil in format standard CD, vinil si digital download.

Kaiser Chiefs - "Bows and Arrows"

Tracklist "Education, Education, Education & War" - Kaiser Chiefs:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. "The Future Is Medieval" a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia.

Cel mai popular disc al trupei rămâne "Employment", primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile "I Predict a Riot", "Oh My God" și "Everyday I Love You Less and Less".

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manowar lansează albumul "Kings Of Metal MMXIV"

"Kings Of Metal MMXIV" este o înregistrare complet nouă şi plină de surprize, care marchează 25 de ani de la...

Închide