Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Bieber a lansat clipul "Confident" feat. Chance the Rapper - VIDEOCLIP

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului "Confident", cântat în colaborare cu Chance the Rapper. Melodia promovează albumul "Journal", apărut în decembrie anul trecut.

Publicat

pe

Secvență videoclip Justin Bieber - "Confident" feat. Chance The Rapper
Secvență videoclip Justin Bieber - "Confident" feat. Chance The Rapper

Videoclipul "Confident" este regizat de Colin Tilley și a fost filmat în decembrie 2013. În mai puțin de 2 zile, clipul a reușit să strângă peste 5 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. Alături de Justin Bieber, apare în videoclip modelul Cailin Russo, care este prezentă și în clipul "All That Matters".

Single-ul a fost lansat în octombrie anul trecut și a făcut parte din proiectul Music Mondays. Timp de 10 săptămâni, Justin Bieber a lansat în fiecare zi de luni câte o piesă nouă. Toate melodiile se regăsesc pe cel mai nou material al artistului, "Journal". Albumul, apărut în decembrie 2013, mai include 5 piese noi, produse în colaborare cu Diplo, Big Sean, Lil Wayne și Future.

Anul 2014 nu a început tocmai bine pentru Justin Bieber, care a fost arestat în Miami pentru curse auto ilegale și conducerea sub influența drogurilor și a alcoolului. Cazul este complicat, artistul declarând că medicamentele prescrise pe care le-a luat i-au fost date de mama sa. În plus, TMZ a dezvăluit că tatăl lui era cu Bieber în momentul arestării. Recent, o înregistrare video și GPS-ul de pe mașina condusă de Bieber au arătat că acesta nu a condus cu viteză și nu participa la o cursă ilegală. Însă, celelalte capete de acuzare rămân valabile. În plus, artistul riscă să fie deportat din State Unite. Peste 100.000 de americani au semnat o petiție în care cer Guvernului deportarea lui și anularea green card-ului, iar Casa Albă este obligată să analizeze petiția și să dea un răspuns.

Iar dacă toate cele întâmplate nu erau îndeajuns, recent, Bieber a fost nevoit să se prezinte la secția de poliție din Toronto întrucât a fost acuzat că a bătut un șofer de limuzină. Reprezentanții artistului au declarat că acesta va pleda nevinovat în acest caz. Pe de altă parte, Justin Bieber se bucură de sprijinul Primarului din Toronto. Acesta a declarat că lumea ar trebui să fie mai puțin aspră cu el și să nu uite că este un adolescent, care a cunoscut celebritatea și succesul de la o vârstă fragedă.

VIDEOCLIP: Justin Bieber - "Confident" feat. Chance the Rapper

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending