Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Bieber a lansat clipul "Confident" feat. Chance the Rapper - VIDEOCLIP

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului "Confident", cântat în colaborare cu Chance the Rapper. Melodia promovează albumul "Journal", apărut în decembrie anul trecut.
Secvență videoclip Justin Bieber -

Secvență videoclip Justin Bieber - "Confident" feat. Chance The Rapper

Videoclipul "Confident" este regizat de Colin Tilley și a fost filmat în decembrie 2013. În mai puțin de 2 zile, clipul a reușit să strângă peste 5 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. Alături de Justin Bieber, apare în videoclip modelul Cailin Russo, care este prezentă și în clipul "All That Matters".

Single-ul a fost lansat în octombrie anul trecut și a făcut parte din proiectul Music Mondays. Timp de 10 săptămâni, Justin Bieber a lansat în fiecare zi de luni câte o piesă nouă. Toate melodiile se regăsesc pe cel mai nou material al artistului, "Journal". Albumul, apărut în decembrie 2013, mai include 5 piese noi, produse în colaborare cu Diplo, Big Sean, Lil Wayne și Future.

Anul 2014 nu a început tocmai bine pentru Justin Bieber, care a fost arestat în Miami pentru curse auto ilegale și conducerea sub influența drogurilor și a alcoolului. Cazul este complicat, artistul declarând că medicamentele prescrise pe care le-a luat i-au fost date de mama sa. În plus, TMZ a dezvăluit că tatăl lui era cu Bieber în momentul arestării. Recent, o înregistrare video și GPS-ul de pe mașina condusă de Bieber au arătat că acesta nu a condus cu viteză și nu participa la o cursă ilegală. Însă, celelalte capete de acuzare rămân valabile. În plus, artistul riscă să fie deportat din State Unite. Peste 100.000 de americani au semnat o petiție în care cer Guvernului deportarea lui și anularea green card-ului, iar Casa Albă este obligată să analizeze petiția și să dea un răspuns.

Iar dacă toate cele întâmplate nu erau îndeajuns, recent, Bieber a fost nevoit să se prezinte la secția de poliție din Toronto întrucât a fost acuzat că a bătut un șofer de limuzină. Reprezentanții artistului au declarat că acesta va pleda nevinovat în acest caz. Pe de altă parte, Justin Bieber se bucură de sprijinul Primarului din Toronto. Acesta a declarat că lumea ar trebui să fie mai puțin aspră cu el și să nu uite că este un adolescent, care a cunoscut celebritatea și succesul de la o vârstă fragedă.

VIDEOCLIP: Justin Bieber - "Confident" feat. Chance the Rapper

Citește mai multe despre Justin Bieber
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
RAC, primul nume de sub umbrela OXYGEN, cântă în Colectiv în februarie

Începând cu luna februarie, muzica electronică va avea un nou teren de joacă: Oxygen, un element esențial pentru ceea ce...

Închide