Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Bieber a fost arestat pentru curse auto ilegale și conducerea sub influența drogurilor și a alcoolului

Justin Bieber a fost arestat de către poliția din Miami pentru participarea la curse ilegale de mașini și pentru conducerea automobilului sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: TeenVogue

Poliția din Miami a confirmat prin intermediul contului oficial de Twitter că Justin Bieber a fost arestat. Incidentul s-a petrecut pe 23 ianuarie, în jurul orei 4 dimineața. Artistul conducea un Lamborghini închiriat și se întrecea cu un Ferrari roșu, când a fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei legale. Justin Bieber a fost și amendat pentru expirarea permisului de conducere. Carnetul de șofer îi expirase pe 23 iunie 2013.

Justin Bieber arestat

Justin Bieber arestat │ FOTO: www.tmz.com

Unul dintre polițiști a simțit un puternic miros de alcool, motiv pentru care Bieber a fost supus unui alcool-test, pe care l-a picat. În plus, acesta avea carnetul de conducere expirat. Inițial, artistul a opus rezistență poliției, susținând că nu înțelege de ce a fost oprit. După ce a fost luat în custodie de către autorități, Bieber a recunoscut că a consumat alcool, medicamente prescrise și că a fumat marijuana, a relatat de Raymond Martinez, șeful Poliției Miami Beack pentru NBC Miami. De asemenea, poliția l-a reținut și pe șoferul automobilului Ferrari, rapperul Crazy Khali. Acesta publicase anterior pe Instagram o fotografie cu Justin Bieber și Chantel în mașina Lamborghini cu care s-a întrecut în Miami.

Rapperul Khalil a postat pe instagram fotografia masinii Laborghini închiriate de Justin Bieber cu o zi înainte să fie oprit de poliție.

Rapperul Khalil a postat pe instagram fotografia masinii Laborghini închiriate de Justin Bieber cu o zi înainte să fie oprit de poliție.

Justin Bieber a fost eliberat pe cauțiune

Justin Bieber a părăsit închisoarea Turner Guilford Knight din Miami, după ce a plătit o cauțiune de 2.500 de dolari. Presa și fanii s-au strâns în afara închisorii, unde artistul a petrecut aproximativ 1 oră. Îmbrăcat în negru, cu hanorac și ochelari de soare, acesta i-a salutat pe cei prezenți, înainte de se urca în mașină.

Justin Bieber salută fanii la ieșirea din închisoarea din Miami

Mama i-a dat drogurile, iar tatăl l-a ajutat la cursele ilegale

Justin Bieber le-a mărturisit polițiștilor că medicamentele prescrise pe care le-a luat cu puțin timp înainte de a fi arestat le-a avut chiar de mama sa. TMZ.com relatează pe surse că artistul a recunoscut că a consumat medicamente contra anxietății și antidepresive precum Xanax. Acesta nu a știut exact cum se numesc medicamentele și a declarat că i-au fost date de mama sa, Pattie. Nu se știe dacă le-a luat pe baza unei rețete, aflându-se în acest caz în legalitate sau dacă s-a folosit de o rețetă a mamei sale, ceea ce este ilegal. De asemenea, TMZ.com meționează că au contactat-o pe mama lui Bieber, dar aceasta nu a vrut să facă nici un comentariu.

În ceea ce-l privește pe tatăl lui Justin Bieber, Jeremy, presa americană dezvăluie că acesta s-a aflat la locul incidentului. Tot TMZ.com susține că acesta a ajutat la blocarea drumului pentru a facilita cursa auto ilegală a fiului său. În plus, Jeremy a fost în compania lui Justin toată ziua și a petrecut cu el într-u club din Miami, cu puțin timp înainte de momentul arestării artistului.

Screen shot - TMZ.com dezvăluie că Justin Bieber a petrecut alături de tatăl său, Jeremy, înainte de a fi arestat

Screen shot - TMZ.com dezvăluie că Justin Bieber a petrecut alături de tatăl său, Jeremy, înainte de a fi arestat.

Justin Bieber le mulțumește fanilor pentru sprijin

Justin Bieber a ales să le transmită un mesaj fanilor săi, denumiți "Beliebers", prin intermediul contului de Twitter. Artistul le spune acestora să fie puternici pentru că Dumnezeu îi ajută și că le este veșnic recunoscător pentru sprijinul pe care il oferă.

Tot pe Twitter a ales să vorbească și managerul starului pop, Scooter Braun. Acesta a scris că îl iubeste pe Bieber și că va avea grijă de el.

VIDEO: Justin Bieber nu conducea cu viteză

Noi probe apar în cazul lui Justin Bieber. Se pare că atitudinea ofensivă la adresa polițiștilor care l-au oprit a fost justificată. Televiziunea CBS4 din Miami a intrat în posesia unei înregistrări din acea noapte, realizată de o cameră de supraveghere din zonă. În video se vede clar că mașinile nu se întreceau și nici nu conduceau cu viteză, când au fost oprite de polițiști. În plus, automobilele închiriate erau echipate cu dispozitive GPS, care memorează locația și viteza. Potrivit TMZ.com, cel de pe Lamborghini-ul condus de Bieber arată că acesta avea o viteză mai mică de 50 de km/oră, în momentul arestării.

Aceste dovezi ar putea duce la anularea arestării. Însă, dacă judecătorul consideră că polițiștii au avut suficiente motive să creadă că se pregătea o cursă de mașini, atunci aceștia aveau dreptul să-l oprească pe Bieber, indiferent de viteza cu care mergea. Noile probe îl pot ajuta pe Justin Bieber să negocieze o înțelegere, dar nu-l pot scăpa de celalte acuzații, mult mai grave decât curse auto ilegale. Următoarea întâlnire cu judecătorul a fost programată chiar pe data de 14 februarie, de Valentine's Day.

Justin Bieber riscă să fie deportat din America

Peste 100.000 de americani au semnat o petiție în care cer Guvernului să-l deporteze pe Justin Bieber din Statele Unite. Petiția nu cere doar deportarea artistului, ci și anularea green card-ului. Aceasta vine în urma ultimelor incidente în care a fost implicat Justin Bieber, inclusiv arestarea din Miami. Întrucât petiția a depășit numărul de 100.000 de semnături, Guvernul este obligat să o analizeze și să ofere un răspuns, potrivit protocolului.

Noi, oamenii Statelor Unite simțim că sunt foarte prost reprezentați în lumea culturii pop. Noi vrem să-l vedem pe nesăbuitul, periculosul, distructivul și consumatorul de droguri, Justin Bieber, deportat și cu green card-ul anulat. Nu doar că reprezintă o amenințare la siguranța populației, dar este o influență îngozitoare asupra tineretului națiunii noastre. Noi, oamenii vrem să-l excludem pe Justin Bieber din socitatea noastră. - este începutul petiției.

Justin Bieber este acuzat în Canada că a bătut un șofer de limuzină

Probleme lui Justin Bieber par să nu se mai termine. La scurt timp după arestarea din Miami, artistul este acuzat în Canada că a bătut șoferul unei limuzine. Bieber s-a prezentat la poliția din Toronto, unde era așteptat de zeci de paparazzi și reporteri. Presupusul incident s-a petrecut pe 30 decembrie, după ce șoferul limuzinei a luat un grup de 6 persoane dintr-un club de noapte din Toronto.

În timp ce conducea grupul la hotel a avut loc o altercație între unul dintre pasageri și șofer. În timpul altercației, un bărbat l-a lovit pe șofer în spatele capului de mai multe ori. Șoferul a oprit limuzina, a ieșit din ea și a chemat poliția, scrie în declarația poliției.

În acest caz, Bieber trebuie să se prezinte în fața judecătorului din Toronto pe data de 10 martie. În timp ce artistul se afla secția de poliție, un reprezentant al acestuia a trimis un comunicat televiziunii CNN, în care precizează că Bieber va pleda nevinovat.

Comentează

Trending