Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Judas Priest a apărut în The Simpsons - VIDEO

Cei de la Judas Priest și-au făcut apariția în noul episod al celebrelului desen animat The Simpsons. Urmărește pe InfoMusic o interpretare inedită a piesei "Breaking the Law" menită să-l sperie pe Homer.
Judas Priest în The Simpsons

Judas Priest în The Simpsons

Primul episod din 2014 al comediei The Simpsons s-a intitulat "Steal This Episode" și a inclus o serie de invitați speciali precum Will Arnett, Channing Tatum, regizorul Judd Apatow, Leslie Mann, Paul Rudd, Seth Rogen și, nu în ultimul rând, trupa Judas Priest. Noul episod îl prezintă pe Homer care începe să descarce ilegal filme de pe net, pentru a le oferi comunității. În momentul în care este căutat de poliție, Homer și familia sa găsesc refugiu în Ambasada Suedie. Pentru a-l convinge să se predea, autoritățiile îi aduc pe cei de la Judas Priest care interpretează o variantă inedită a cunoscutei piese "Breaking the Law".

Judas Priest completează o lungă listă de artiști care au apărut în desenul animat The Simpsons. Menționăm nume precum Tom Waits, Smashing Pumpkins, The White Stripes, Red Hot Chili Peppers, U2, Lady Gaga, Sonic Youth și The Decemberists.

Nu de mult, cei de la Judas Priest au declarat că au terminat de compus noul material, așteptat de ceva vreme de către fani. Cel de-al 17-lea album va fi produs chiar de formației și va fi primul disc pe care apare noul chitarist Richie Faulkner. Acesta l-a înlocuit pe K.K. Downing cu succes, fiind foarte apreciat de fanii care au avut ocazia să-l vadă în cadrul turneului Epitaph. Și publicul din România s-a bucurat de prestația live a formației în noua formulă. Judas Priest a concertat în 2011 la festivalul Rock The City din București unde cei peste 10.000 de fani au primit un show de neuitat - Vezi poze de la concert.

Judas Priest - "Breaking the Law" - The Simpsons

Citește mai multe despre Judas PriestThe Simpsons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul clip Macaulay Culkin alături de The Pizza Underground - VIDEO

Macaulay Culkin și colegii din The Pizza Underground au lansat primul lor videoclip. Așa cum era de așteptat, clipul îți...

Închide