Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să lanseze un album cu piese inspirate din muzica lui Elvis Presley. Actorul în vârstă de 59 de ani este hotărât să își încheie cariera muzicală într-o notă pozitivă, făcând tot ce-i stă în putință pentru a readuce la viață hiturile îndrăgite ale regelui rock'n'roll-ului.
John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley, următorul său proiect muzical urmând să se agațe de simpatia publicului pentru The King. Actorul cunoscut pentru rolurile din "Saturday Night Fever", "Look Who's Talking" sau "Pulp Fiction" își dorește să revină în atenția publicului, pentru asta apelând la reînsuflețirea hiturilor unui artist legendar.

John Travolta are în palmares 10 albume de studio, ultimul fiind lansat chiar în 2012. Discul sezonier "This Christmas", pentru care a colaborat cu Olivia Newton-John, nu s-a ridicat însă la aștepări, în ciuda carismei celor doi, fructificată și în filmul "Grease" din 1978. 

Hotărât să-și recucerească audiența, Travolta încearcă un truc vechi. Actorul este convins că poate face ca publicul să-l iubească la fel de mult ca pe Elvis Presley, câtă vreme va lucra pentru acest nou album cu cei mai buni producători.

"A intrat în discuții cu unii dintre cei mai buni producători și compozitori din LA pentru înregistrarea acestui material discografic. Acesta este planul lui menit să-l mențină relevant în ochii audienței", a declarat o sursă internă pentru National Enquirer.

Momentan proiectul se află încă într-un stadiu incipient. Nu se cunosc încă detalii privind titlul sau data de lansare a albumului.

Ultimul film în care apare John Travolta este "Killing Season". Pelicula de acțiune spune povestea a doi veterani de război, interpretați de Travolta și Robert De Niro. Filmul a debutat în cinematografe în iulie 2013, criticii considerându-l destul de slab.

John Travolta and Olivia Newton-John - "Baby It's Cold Outside"

Citește mai multe despre Elvis Presley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beats Music - un nou serviu de muzică dezvoltat de Dr. Dre și Trent Reznor (Nine Inch Nails)

Într-o perioadă în care serviciile de streaming cresc în popularitate, compania care produce celebrele căști Beats by Dr. Dre prezintă...

Închide