Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să lanseze un album cu piese inspirate din muzica lui Elvis Presley. Actorul în vârstă de 59 de ani este hotărât să își încheie cariera muzicală într-o notă pozitivă, făcând tot ce-i stă în putință pentru a readuce la viață hiturile îndrăgite ale regelui rock'n'roll-ului.

Publicat

pe

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley
John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley, următorul său proiect muzical urmând să se agațe de simpatia publicului pentru The King. Actorul cunoscut pentru rolurile din "Saturday Night Fever", "Look Who's Talking" sau "Pulp Fiction" își dorește să revină în atenția publicului, pentru asta apelând la reînsuflețirea hiturilor unui artist legendar.

John Travolta are în palmares 10 albume de studio, ultimul fiind lansat chiar în 2012. Discul sezonier "This Christmas", pentru care a colaborat cu Olivia Newton-John, nu s-a ridicat însă la aștepări, în ciuda carismei celor doi, fructificată și în filmul "Grease" din 1978. 

Hotărât să-și recucerească audiența, Travolta încearcă un truc vechi. Actorul este convins că poate face ca publicul să-l iubească la fel de mult ca pe Elvis Presley, câtă vreme va lucra pentru acest nou album cu cei mai buni producători.

"A intrat în discuții cu unii dintre cei mai buni producători și compozitori din LA pentru înregistrarea acestui material discografic. Acesta este planul lui menit să-l mențină relevant în ochii audienței", a declarat o sursă internă pentru National Enquirer.

Momentan proiectul se află încă într-un stadiu incipient. Nu se cunosc încă detalii privind titlul sau data de lansare a albumului.

Ultimul film în care apare John Travolta este "Killing Season". Pelicula de acțiune spune povestea a doi veterani de război, interpretați de Travolta și Robert De Niro. Filmul a debutat în cinematografe în iulie 2013, criticii considerându-l destul de slab.

John Travolta and Olivia Newton-John - "Baby It's Cold Outside"

Concerte & turnee

Holograma lui Elvis Presley va susține un show în premieră la Londra

Regele rock'n'roll-ului va ajunge din nou în fața publicului cu ajutorul inteligenței artificiale. O hologramă a lui Elvis Presley urmează să susțină spectacolul "Elvis Evolution" în Londra. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Elvis Presley în videoclipul piesei "If I Can Dream"
Elvis Presley în videoclipul piesei "If I Can Dream" │ FOTO: captură YouTube

Show-ul va fi realizat de Layered Reality, o companie din Marea Britanie specializată în experiențe imersive, ale cărei credite includ "Jeff Wayne’s The War of The Worlds: The Immersive Experience" și "The Gunpowder Plot".

"Elvis Evolution" promite să fie un spectacol impresionant care va celebra unul dintre cele mai mari staruri din istorie. Estompând granițele dintre realitate și fantezie, show-ul le va oferi fanilor experiența live a unui concert rock'n'roll. Un Elvis digital, în mărime naturală, va împărtăși cu publicul cele mai emblematice melodii și mișcări ale sale. Prin inteligența artificială și tehnologia revoluționară, participanții vor putea fi martorii unei premiere, dar și ai unor etape marcante din viața și cariera artistului.

Spectacolul va avea loc în luna noiembrie a acestui an, în centrul Londrei, într-un spațiu încă nedezvăluit. Va fi completat de un after-party la un bar tematic Elvis Presley, cu DJ-i, muzică și momente live.

Spectacolele marca Layered Reality combină tehnologia, realitatea augmentată, teatrul și efectele multi-senzoriale. Show-ul "Elvis Evolution" intenționează să ajungă și în alte orașe din lume precum Las Vegas, Berlin sau Tokyo.

Cu aproximativ 500 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, Elvis Presley este unul dintre cei mai vânduți artiști muzicali din toate timpurile. A murit în 1977, la vârsta de 42 de ani. Show-ul virtual vine într-un moment în care interesul pentru Presley este la cote maxime, după lansarea din 2022 a filmului "Elvis" (Baz Luhrmann), dar și a peliculei "Priscilla", regizată de Sofia Coppola.

Citește în continuare

Trending