Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să lanseze un album cu piese inspirate din muzica lui Elvis Presley. Actorul în vârstă de 59 de ani este hotărât să își încheie cariera muzicală într-o notă pozitivă, făcând tot ce-i stă în putință pentru a readuce la viață hiturile îndrăgite ale regelui rock'n'roll-ului.
John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

Urmărește-ne pe

John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley, următorul său proiect muzical urmând să se agațe de simpatia publicului pentru The King. Actorul cunoscut pentru rolurile din "Saturday Night Fever", "Look Who's Talking" sau "Pulp Fiction" își dorește să revină în atenția publicului, pentru asta apelând la reînsuflețirea hiturilor unui artist legendar.

John Travolta are în palmares 10 albume de studio, ultimul fiind lansat chiar în 2012. Discul sezonier "This Christmas", pentru care a colaborat cu Olivia Newton-John, nu s-a ridicat însă la aștepări, în ciuda carismei celor doi, fructificată și în filmul "Grease" din 1978. 

Hotărât să-și recucerească audiența, Travolta încearcă un truc vechi. Actorul este convins că poate face ca publicul să-l iubească la fel de mult ca pe Elvis Presley, câtă vreme va lucra pentru acest nou album cu cei mai buni producători.

"A intrat în discuții cu unii dintre cei mai buni producători și compozitori din LA pentru înregistrarea acestui material discografic. Acesta este planul lui menit să-l mențină relevant în ochii audienței", a declarat o sursă internă pentru National Enquirer.

Momentan proiectul se află încă într-un stadiu incipient. Nu se cunosc încă detalii privind titlul sau data de lansare a albumului.

Ultimul film în care apare John Travolta este "Killing Season". Pelicula de acțiune spune povestea a doi veterani de război, interpretați de Travolta și Robert De Niro. Filmul a debutat în cinematografe în iulie 2013, criticii considerându-l destul de slab.

John Travolta and Olivia Newton-John - "Baby It's Cold Outside"

Citește mai multe despre Elvis Presley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE