Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Jennifer Lopez a lansat "Same Girl" - VIDEOCLIP

Jennifer Lopez este aceeași "Jenny from the block" în noul videoclip "Same Girl". Banii și faima nu au schimbat-o pe artista care nu uită de Bronx.
Secvență videoclip Jennifer Lopez -

Secvență videoclip Jennifer Lopez - "Same Girl"

Videoclipul este regizat Gomillion & Leupold și a fost filmat în Bronx, New York City, locul în care s-a născut și a copilărit Jennifer Lopez. Melodia "Same Girl" este compusă de artistă în colaborare cu Chris Brown și Cory Rooney  și este produsă de Ronney, Amadeus, YaBoy Chizzy și Ryan M Tedder. J.Lo a declarat că piesa este dedicată fanilor său, însă nu este un single oficial. În prezent, artista lucrează la un nou album alături de nume precum Future, Big Sean, Robin Thicke, Sia și RedOne, care este producătorul executiv.

Este Jennifer Lopez și ea face totul. De la albume dance la cele cu muzică urbană. Lucrăm la un disc care va avea câte puțin din fiecare. Jennifer iubește muzica, știe ce vrea pentru acest album, iar eu doar o ajut să obțină ce-și dorește, a declarat RedOne.

În plus, Jennifer Lopez va interpreta melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, împreună cu Pitbull și Claudia Leitte. Piesa se intitulează "We Are One (Ole Ola)" și va fi lansată înainte de începerea Campionatului, în luna iunie.

Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull și Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unității la nivel global, al competiției și al sportului, a precizat Lopez.

VIDEOCLIP: Jennifer Lopez - "Same Girl"

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Voltaj, "Meci de box" - LYRIC VIDEO

Voltaj a lansat nou single, intitulat "Meci de box". Piesa dă titlul concertului pe care trupa îl va susține la...

Închide