Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Jennifer Lopez lansează "Same Girl" - TEASER

Jenny "from the block" revine. În noul videoclip "Same Girl", Jennifer Lopez reiterează mesajul din 2002 și susține că banii și faima nu au schimbat-o.
Secvență videoclip Jennifer Lopez -

Secvență videoclip Jennifer Lopez - "Same Girl"

Urmărește-ne pe

Jennifer Lopez s-a întors în Bronx luna trecută pentru a filma clipul noului single. Melodia "Same Girl" este compusă de artistă în colaborare cu Chris Brown și Cory Rooney  și este produsă de Ronney, Amadeus, YaBoy Chizzy și Ryan M Tedder. Videoclipul este regizat Gomillion & Leupold și va avea premiera pe 16 ianuarie în cadrul emisiunii American Idol, unde Lopez se întoarce în rolul de jurat alături de Keith Urban și Harry Connick Jr.

În prezent, Jennifer Lopez se află în studioul de înregistrări alături de Future, Big Sean, Robin Thicke, Sia și RedOne și pregătește un nou material. Zvonurile spun că albumul se va intitula "The Bronx" și va apărea în primăvara acestui an.

Este Jennifer Lopez și ea face totul. De la albume dance la cele cu muzică urbană. Lucrăm la un disc care va avea câte puțin din fiecare. Jennifer iubește muzica, știe ce vrea pentru acest album, iar eu doar o ajut să obțină ce-și dorește, a declarat RedOne, producătorul executiv al proiectului.

TEASER: Jennifer Lopez - "Same Girl"

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daniel Max Dragomir a lansat "Niciodată nu e de ajuns" - VIDEOCLIP

Daniel Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, a lansat primul videoclip din carieră, "Niciodată nu e de ajuns". Piesa...

Închide