Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Jared Leto (30 Seconds To Mars), nominalizat la Premiile Oscar 2014

Solistul 30 Seconds To Mars, Jared Leto, este nominalizat la Premiile Oscar 2014 pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club", ce i-a adus recent primul Glob de Aur.
Jared Leto, nominalizat la Premiile Oscar 2014

Jared Leto, nominalizat la Premiile Oscar 2014

Urmărește-ne pe

2014 este deja un an plin de reușite cinematografice pentru Jared Leto. După câștigarea unui trofeu la Globurile de Aur 2014, solistul 30 Seconds To Mars își adaugă în palmares și o nominalizare la Premiile Oscar 2014, la categoria Cel mai bun actor în rol secundar.

Jared Leto va concura astfel pentru râvnita statuetă cu Barkhad Abdi (Captain Phillips), Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), Bradley Cooper (American Hustle) și Michael Fassbender (12 Years a Slave). Indiferent dacă va câștiga sau nu, chiar și simpla nominalizare este în sine o realizare.

Pentru Jared Leto, câștigarea primului său Glob de Aur a fost oarecum neașteptată. Rolul din "Dallas Buyers Club" i-a fost propus după o pauză de 6 ani de la activitatea cinematografică, perioadă în care artistul aproape renunțase la ideea de a mai juca în filme. Din acest motiv, inițial nici nu a vrut să accepte propunerea, însă în cele din urmă scenariul i-a captat atenția.

"Dallas Buyers Club" spune povestea electricianului Ron Woodroof și a luptei sale cu instituțiile medicale și companiile farmaceutice, după ce a fost diagnosticat cu SIDA  în 1986. În film, Jared Leto joacă rolul unui transsexual pe nume Rayon. Conform declarațiilor regizorului Jean-Marc Vallée, Jared a intrat în pielea personajului încă de dinainte de a începe filmările.

"S-a dat jos din avion purtând o rochie, pantofi cu tocuri înalte și perucă. În prima săptămână a fost ciudat, pentru că nu știam cum să-l strigăm. Domnișoară? Jared? Rayon? Până la urmă am înțeles că e "o ea" și că "ea" era drăguță. La finalul filmărilor i-am luat un cadou: un tricou pentru femei cu Marc Bolan (solist al trupei de glam rock T. Rex)", a povestit regizorul filmului, Jean-Marc Vallée.

Mai multe detalii despre personajul interpretat de Jared Leto și pregătirea pentru acest rol puteți afla din interviul de mai jos.

Pentru cei care vor să-l audă pe Jared Leto cântând, reamintim că trupa 30 Seconds to Mars va ajunge anul acesta în premieră în România. Concertul va avea loc pe 4 iulie, la Romexpo, biletele fiind deja puse în vânzare.

Jared Leto - Interviu "Dallas Buyers Club"

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna este țigancă în noul clip BRomania - VIDEO

Regizorul Matei Dima, câștigătorul primei ediții YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year a realizat un nou clip...

Închide