Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jack White pregăteşte lansarea unui nou album solo

Jack White, fostul membru The White Stripes, a declarat că în prezent produce două materiale, iar unul dintre acestea îi aparţine.

Publicat

pe

Jack White
Jack White

Albumul ar fi cel de-al doilea după "Blunderbuss" lansat la finalul lunii aprilie în 2012. Artistul mărturisea de anul trecut că a compus deja 20-25 de piese care reunesc mai multe stiluri muzicale.

Nu îmi aleg stilul şi apoi scriu o melodie. Pur şi simplu compun ceea ce izvorăşte din mine, indiferent de genul în care piesa poate fi încadrată. Vreau doar să pun în evidenţă cât mai bine creaţia apoi. Asta îmi place să fac.  - Jack White

De asemenea, trupa în care activează în prezent White numită the Dead Weather va lansa anul viitor un nou disc.

Casa de discuri Third Man Records a anuntat că va relansa pe vinil o parte din single-urile aflate pe albumul "Elephant" semnat de către the White Stripes, iar acesta va conţine şi cover-uri semnate de Brendan Benson- "Good To Me", Blanche - "Who's To Say", Soledad Brothers - "St. Ides of March", alături de un live medley pentru "I Fought Piranhas" şi "Let's Build a Home."

"Blunderbuss" a ajuns numărul 1 în topul Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Acesta a primit şi o nominalizare la categoria "Albumul Anului" în cadrul premiilor Grammy de anul trecut. Revista Rolling Stone l-a inclus pe talentatul artist în galeria celor mai buni 100 de chitarişti care îmbină cu succes riff-urile din hard rock cu cele din blues.

JACK WHITE - Love Interruption LIVE

Comentează

Trending