Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Înregistrări rare cu Nirvana din ultimul concert susținut în Los Angeles - VIDEO

Un regizor, apropiat al formației Nirvana, a lansat un colaj cu înregistrări din ultimul concert susținut de trupă în decembrie 1993, în Los Angeles.
Nirvana

Nirvana

În decembrie 1993 turneul de promovare a albumului "In Utero" ajungea în Los Angeles. Dave Markey, care a însoțit trupa în concerte încă dinainte să devină celebră, a urmărit spectacolul de la Great Western Forum chiar de pe scenă. Acesta a filmat concertul, iar acum a postat pe YouTube un colaj ce include interpretarea piesei "All Apologies" și a cover-ului după David Bowie - "The Man Who Sold The World".

La câteva luni după show, în aprilie, fanii și artiștii din întreaga lume și-a luat rămas bun de la Kurt Cobain care s-a sinucis. Pe 10 aprilie anul acesta, va avea loc ceremonia de introducere a trupei Nirvana în celebrul Rock And Roll Hall Of Fame. Pentru a sărbători evenimentul, reprezentanții orașului Hoquiam din statul Washignton, unde a locuit Kurt Cobain, au declarat că 10 aprilie 2014 va fi desemnată "Ziua trupei Nirvana".

În urmă cu 20 de ani, mă aflam în dreapta lui Kurt pe scena din orașul meu natal, Los Angeles și am reușit să înregistrez ultimul concert pe care aveam să-l văd cu această trupă. A fost o formație alături cu care am lucrat, pe care am însoțit-o în turnee. Au fost prietenii mei. O trupă pe care atât eu, cât și lumea întreagă am iubit-o (nu pot să spun că s-a mai repetat acest lucru). După doar câteva luni totul se sfârșea tragic. Mă bucur că am filmat acest spectacol, dar și timpul distractiv pe care l-au trăit înainte de perioada celebrității în 1991, a declarat Dave Markey.

Concert Nirvana 1993, Los Angeles

Citește mai multe despre Nirvana
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reunire Eurythmics în memoria The Beatles

O emisiune tribut în memoria The Beatles îi va reuni pe aceeași scenă pe membrii Eurythmics, ce nu au mai...

Închide