Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Inna a lansat varianta acustică "More Than Friends" - VIDEOCLIP

Inna a lansat varianta acustică a single-ului "More Than Friends". Clipul, ce face parte din seria Rock the Roof, este un cadou pentru cei 11 milioane de fani de pe Facebook ai solistei.
Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA

Inna - Rock the Roof @ Venice Beach - CA

Inna a lansat cel de-al doilea videoclip realizat pe același acoperiș pe care celebra formație Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei "The Adventures of Rain Dance Maggie". După Mexic, Paris, Mexico City, Londra, Istanbul și București, sesiunea unplugged Rock the Roof a ajuns în Venice Beach din Los Angeles. De această dată, artista a intepretat alături de trupa sa piesa "More Than Friends". Ca în cazul clipului "In Your Eyes" (Rock the Roof), filmarea a fost realizată de Bogdan Daragiu, care a mai colaborat cu artista la "Be My Lover" și "Sper Mare". Producția este semnată de Matei Dima, românul care a câștigat premiul "Innovation of the Year", în cadrul primei ediții YouTube Awards.

Cântările live se bucură de mare succes în rândul fanilor, cele șase clipuri având în total peste 50 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube. Cel mai popular dintre ele este până acum cel din Istanbul. Video-ul cu varianta acustică a piesei "Inndia" a strâns aproape 36 de milioane de accesări.

Single-ul "More Than Friends" se mai bucură de o variantă acustică, înregistrată tot în Los Angeles, pe Canionul Runyon. Videoclipul oficial al melodiei a reușit să strângă într-un an de zile peste 5 milioane de vizualizări. În plus, în noiembrie anul trecut a apărut colaborarea inedită a Innei cu celebrul Pitbull. Melodia se intitulează "All The Things You Do" și este extrasă de pe viitorul material al rapperului. Pentru 2014, Inna pregătește un album acustic și unul în limba spaniola, destinat pieței din Mexic, unde tocmai a încheiat cel de-al cincilea turneu.

INNA - "More Than Friends" (Rock the Roof, Venice Beach, L.A.)

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa 30 Seconds To Mars a făcut cover după "Stay" (Rihanna) - VIDEO

În cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, cei de la 30 Seconds To Mars au realizat o interpretare emoționantă după...

Închide