Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Inna este țigancă în noul clip BRomania - VIDEO

Regizorul Matei Dima, câștigătorul primei ediții YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year a realizat un nou clip pentru proiectul BRomânia. În video-ul amuzant, Inna interpreteză rolul unei tinere de etnie rromă.
Secvență clip BRomânia cu Inna

Secvență clip BRomânia cu Inna

Proiectul BRomânia a fost lansat în urmă cu câteva luni și se bucură de succes în online. Acesta a strâns până în prezent peste 3.000 de fani pe Facebook, peste 2.000 de susținători pe Instagram, iar pe YouTube, unde sunt postate 68 de înregistrări scurte, un total de aproape 800.000 de vizualizări. În cel mai recent clip, Matei Dima poartă un dialog cu Instagrama (Inna), o tânără de etnie rromă care incearcă să-l impresioneze cu vocea sa. Filmarea a avut loc în Miami.

BRomânia a început ca un hobby pe Instagram și după feedback pozitiv, am hotărât să fac cât mai multe. Văd totul dintr-o perspectivă diferită pentru că vin acasă după mult timp și observ mai repede atât lucrurile negative, cât și pe cele pozitive. Cel mai important pentru inspirația mea este să țin ochii cât mai deschiși la tot ce se întâmplă în jurul meu. Majoritatea oamenilor din România duc o viață grea și BRomânia vreau să reprezinte o pauză de 15 secunde pe zi în care, dacă mi-am făcut treaba bine, să îi determine pe oameni să se detașeze, să râdă. Lumea pare să fie foarte receptivă, așa că voi continua să mă exprim liber prin intermediul acestor filmulețe, a explicat Matei Dima.

Matei Dima a regizat numeroase videoclipuri ale Innei, cel mai recent fiind "More Than Friends" din seria Rock the Roof. În prezent, artista pregătește un album acustic și unul în limba spaniola, destinat pieței din Mexic, unde tocmai a încheiat cel de-al cincilea turneu.

BRomânia - De la Miami pentru Bromeinia cu INNA @instagrama

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Bruce Springsteen și Jimmy Fallon, duet-parodie

Cine se îndoia de faptul că Bruce Springsteen are umor, poate urmări duetul-parodie cu Jimmy Fallon. Artistul a interpretat o...

Închide