Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Grammy 2014: Metallica va cânta cu renumitul pianist Lang Lang

Metallica pregătește un show inedit pentru ediția cu numărul 56 a premiilor Grammy. Rock-ul își va da mâna cu muzica clasică, veteranii heavy metal-ului urmând să urce pe scena din Staples Centre, Los Angeles, alături de pianistul Lang Lang. Artistul chinez este considerat "o revelație a muzicii clasice de după 1999".
Grammy 2014: Metallica va cânta cu pianistul chinez Lang Lang

Grammy 2014: Metallica va cânta cu pianistul chinez Lang Lang

Gala Premiilor Grammy 2014 are o semnificație aparte pentru membrii trupei Metallica. Formația serbează anul acesta 25 de ani de la prima prestație în cadrul ceremoniei decernării statuetelor, momentul reprezentând totodată și prima apariție a unei trupe hard rock la un astfel de eveniment.

Pentru a face ca această aniversare să fie una memorabilă, Metallica a pregătit un show special. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo vor urca pe scenă alături de pianistul chinez Lang Lang.

"Vom sărbători 25 de ani de la prima prima prestație a unei trupe hard rock la Premiile Grammy, concertul de anul acesta fiind totodată primul de la ediția din 1992 a galei. Aceasta va fi una dintre cele mai inedite experiențe din cariera noastră, considerând că vom fi acompaniați de renumitul pianist Lang Lang, care a cântat pe marile scene din întreaga lume, inclusiv la Jocurile Olimpice din Beijing (2008), la Casa Albă, la ceremoniile World Cup sau la concertul din Stockholm de la decernarea Premiilor Nobel. Acestea sunt doar câteva exemple, lista prestațiilor sale memorabile poate continua", au declarat membrii Metallica.

După mai bine de 30 de ani de carieră, Metallica se menține în continuare pe poziții. Trupa a stabilit anul trecut un nou record mondial, reușind să concerteze pe toate cele 7 continente într-un singur an. Ultimul show, și totodată cel care le-a adus acest record, este cel susținut în decembrie 2013 în Antarctica. Concertul integral poate fi urmărit într-un articol anterior.

Metallica este o formație extrem de iubită și la noi în țară. Într-un sondaj realizat de InfoMusic trupa conduce în clasamentul concertelor rock dorite la București în 2014.

Gala Premiilor Grammy 2014 va avea loc pe 26 ianuarie în Los Angeles. Printre artiștii confirmați la eveniment se numără și Daft Punk, Stevie Wonder, Pharrell, Nile Rodgers, Lorde, Katy Perry, Robin Thicke.

Metallica - "Master Of Puppets"

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton are o trupă nouă și anunță primele concerte din 2014

Chitaristul Eric Clapton are o nouă trupă ce îl va însoți în turneul care va începe luna viitoare în Japonia....

Închide