Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

George Michael lansează un nou album, "Symphonica" - TRACKLIST

Noul album George Michael se numește "Symphonica" și va fi lansat oficial pe 17 martie sub egida Virgin EMI/Universal Music Group. Primul single ce va fi extras de pe noul disc este "Let Her Down Easy", acesta urmând să fie dezvăluit în aceeași zi cu lansarea albumului.
George Michael

George Michael

Urmărește-ne pe

George Michael va lansa în martie cel de-al 16-lea album de studio, "Symphonica". Artistul britanic în vârstă de 49 de ani încheie astfel o pauză dicografică de 9 ani, revenind cu 17 piese produse împreună cu Phil Ramone. Cunoscutul producător de origine africană a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Frank Sinatra, BB King, Elton John sau Stevie Wonder. Acesta s-a stins din viață în martie 2013, cauza morții fiind un anevrism cerebral.

Discul "Symphonica" a fost înregistrat în perioada desfășurării turneului cu același nume, respectiv 2011-2012. Materialul va putea fi achiziționat în varianta standard (14 piese) sau deluxe (17 piese), în format CD sau digital.

Tracklist "Symphonica" (deluxe)

 1. Through
 2. My Baby Just Cares For Me
 3. A Different Corner
 4. Praying For Time
 5. Let Her Down Easy
 6. The First Time Ever I Saw Your Face
 7. Feeling Good
 8. John And Elvis Are Dead
 9. Roxanne (deluxe)
 10. One More Try
 11. Going To A Town  (deluxe)
 12. Cowboys and Angels
 13. Idol
 14. Brother Can You Spare A Dime
 15. You Have Been Loved (deluxe)
 16. Wild Is The Wind
 17. You've Changed

George Michael nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși "Patience" a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Ultimul album al artistului a inclus hituri precum "Amazing", "Freeek!", "Shoot the Dog" sau "Flawless (Go to the City)".

Înainte de lansarea albumului "Symphonica", George Michael oferă fanilor un cadou muzical. Piesa "Praying For Time" poate fi descărcată astăzi gratuit.

George Michael - "Praying For Time"

Citește mai multe despre George Michael
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LED Apple Soundcheck, o nouă categorie de bilete pentru fanii K-pop

LED Apple Soundcheck este o nouă categorie de bilete pentru concertul ce va avea loc pe 15 februarie în Turbohalle....

Închide