Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Gabriel Cotabiță și Oana Vîncu (ex-Genius) lansează "Patul Gol" - VIDEOCLIP

Gabriel Cotabiță revine cu o colaborare inedită cu fosta solistă de la Genius, Oana Vîncu. Single-ul se intitulează "Patul Gol" și se bucură de un videoclip în regia lui Dan Chișu.

Publicat

pe

Gabriel Cotabiță și Oana Vincu într-o secvență din videoclipul "Patul Gol"
Gabriel Cotabiță și Oana Vincu într-o secvență din videoclipul "Patul Gol"

Premiera videoclipului "Patul Gol" a avut loc în mall-ul Băneasa Shopping City, miercuri, 22 ianuarie. Gabriel Cotabiță l-a avut ca invitat pe George Boghian, câştigătorul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care a susținut un moment artistic special.

Videoclipul a fost regizat de Dan Chișu și include fragmente din noul său film "Deja Vu". Gabriel Cotabiță și Oana Vîncu au început să promoveze single-ul prin apariții la emisiunile radio-TV. Pelicula "Deja Vu" este o poveste de 75 de minute, în timp real, despre fragilitatea relaiilor. Mihai, aflat la criza vârstei de 55 de ani, dorește să înceapă o nouă viață și să se regăsească alături de femeia cu care avea o relație extraconjugală de 3 ani. Totul începe în prima dimineață în care Mihai se trezește acasă cu Tania lângă el, în locul soției sale. Momentul culminant este cel al întâlnirii tragico-comico a celor trei, când situația scapă de sub control, având însă efecte revelatoare. Evident, piesa "Patul Gol" face parte din coloana sonoră a filmului regizat de Dan Chișu. "Deja Vu" a avut premiera în cinematografele din întreaga țară la sfârșitul anului trecut, pe data de 14 noiembrie 2013.

În urmă cu 2 ani, Dan Chișu și Smiley și-au unit caii verzi. Hitul "Cai verzi pe pereți", cântat cântat de Smiley în colaborare cu Alex Velea și Cabron, a devenit soundtrack-ul filmului lui Chișu, "Și caii sunt verzi sunt verzi pe pereți".

Nu ne-am mai văzut un an de zile și m-a sunat acum să-mi spună: Am auzit că ai făcut un film cu titlul ăsta – și uite așa într-o uimire totală am ascultat piesa și am văzut că se potrivesc cuvintele, drept urmare noi am făcut un videoclip cu imaginile filmului și mă uitam la comentariile de pe net că toți spuneau: Nu se poate domne’, nu este o întâmplare. Este făcut special pentru că sunt cuvinte care se potrivesc. Asta este o totală întâmplare. Am aplicat la această promovare încrucișată și cred că merge bine pentru că pentru noi este o mare surpriză să avem aproape 20 de mii de vizitatori de ieri până astăzi. A crescut surprinzător și sper să aducă un plus filmului, declara regizorul Dan Chișu la vizionarea de presă a peliculei, în octombrie 2012.

Urmărește un interviu video cu Gabriel Cotabiță despre povestea duetului cu Oana Vîncu

Videoclip oficial: Gabriel Cotabiță și Oana Vîncu - "Patul Gol"

 

Comentează

Trending