Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Foster The People, trupa ce a lansat hitul "Pumped Up Kicks", revine

Membrii Foster The People au planuri mari pentru 2014. După ce au cucerit topurile de profil cu piesa "Pumped Up Kicks", ce a devenit hit la nivel internațional în 2011, cei trei indie pop-rockeri sunt pregătiți să-și încânte fanii cu noi compoziții. Urmărește în articol un video-teaser dezvăluit recent.

Publicat

pe

Foster The People
Foster The People │ FOTO: www.metroecuador.com.ec

La aproape 4 ani de la apariția pe piață a hitului "Pumped Up Kicks" și peste 3 ani de la ultimul EP lansat, membrii Foster The People sunt pregătiți să prezinte publicului rodul muncii depuse într-o perioadă destul de îndelungată de timp. Trupa indie pop formată în 2009 și devenită populară în 2010 a dezvăluit recent un video-teaser care anunță revenirea pe piața muzicală a celor trei tineri americani: Mark Foster, Cubbie Fink și Mark Pontius.

"Ne-am întors. Iată ce vă așteaptă în 2014", a transmis formația pe Facebook, mesajul fiind însoțit de un clip de 44 de secunde.

În teaser-ul "Foster The People 2014" este inclus un fragment din noul single "Feels Like Coming of Age". Piesa a fost interpretată în premieră vara trecută, la unul dintre festivalurile la care a participat formația.

Clipul surprinde, de asemenea, secvențe în care membrii trupei se bucură de peisajul de la malul mării sau de umbra arborilor de pe marginea unui drum de pădure. Fragamentele ar putea fi extrase dintr-un videoclip filmat deja de formație, așa încât putem aștepta deja vești proaspete de la Foster The People.

În noiembrie 2013, trupa anunța că următorul material nu va fi o continuare a albumului de debut "Torches".

"Nu va fi un album la care publicul să se aștepte. Cu siguranță piesele vor reprezenta pentru noi o evoluție, așa încât sunt nerăbdător să văd cum vor reacționa fanii. Indiferent dacă va fi de bine sau de rău", mărturisea Mark Foster într-un interviu.

Foster The People a luat ființă în Los Angeles, în urmă cu 5 ani, bazele formației fiind puse de Mark Foster. Trupa are deja în palmares două nominalizări la premiile Grammy, pentru albumul "Torches" (2011) și pentru single-ul "Pumped Up Kicks".

VIDEO TESER: Foster The People 2014

Comentează

Trending