Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Foster The People în 2014 - "Coming Of Age" - VIDEOCLIP

Foster The People a revenit oficial. Trupa indie-pop-rock ce lansa în 2011 hitul "Pumped Up Kicks" a lansat primul single de pe noul album "Supermodel". Piesa promovată se numește "Coming Of Age" și vine însoțită de un videoclip gândit ca teaser pentru promovarea discului.
Foster The People

Foster The People

La aproape 4 ani de la apariția pe piață a hitului "Pumped Up Kicks" și peste 3 ani de la ultimul EP lansat, membrii Foster The People sunt pregătiți să prezinte publicului rodul muncii depuse într-o perioadă destul de îndelungată de timp. Trupa indie pop formată în 2009 și devenită populară în 2010 a dezvăluit primul single de pe noul album, "Coming Of Age". Piesa vine însoțită de un videoclip cu time-lapsuri ce dezvăluie în final coperta noului album "Supermodel".

Foster The People - ”Supermodel”

Foster The People - ”Supermodel”

Discul "Supermodel" include 12 piese și va fi lansat pe 18 martie sub egida casei de discuri Columbia Records. În ce privește sound-ul, în noiembrie 2013 trupa anunța că următorul material nu va fi o continuare a albumului de debut "Torches".

"Nu va fi un album la care publicul să se aștepte. Cu siguranță piesele vor reprezenta pentru noi o evoluție, așa încât sunt nerăbdător să văd cum vor reacționa fanii. Indiferent dacă va fi de bine sau de rău", mărturisea Mark Foster într-un interviu.

Foster The People a luat ființă în Los Angeles, în urmă cu 5 ani, bazele formației fiind puse de Mark Foster. Trupa are deja în palmares două nominalizări la premiile Grammy, pentru albumul "Torches" (2011) și pentru single-ul "Pumped Up Kicks".

Foster The People - "Coming Of Age"

Tracklist "Supermodel":

 1. "Are You What You Want to Be"
 2. "Ask Yourself"
 3. "Coming of Age"
 4. "Nevermind"
 5. "Pseudologia Fantastica"
 6. "The Angelic Welcome of Mr. Jones"
 7. "Best Friend"
 8. "A Beginner's Guide to Destroying the Moon"
 9. "Goats in Trees"
 10. "The Truth"
 11. "Fire Escape"
 12. "Tabloid Super Junky"

Citește mai multe despre Foster The People
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May (Queen) a scăpat de cancer

După numeroase analize, doctorii i-au confirmat lui Brian May că nu suferă de cancer. Din cauza durerilor de spate, chitaristul...

Închide