Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Folclorul românesc a ajuns și în hip-hop-ul din America - "The Whistle Song" - AUDIO

Ascultă pe InfoMusic "The Whistle Song", o piesă ce îmbină folclorul românesc cu beat-urile de hip-hop din America. Melodia este o colaborare între producătorul român BNKbeatz și MC-ul american Rebel Legit.
Rebel Legit -

Rebel Legit - "The Whistle Song" (Prod. BNKbeatz)

BNKbeatz, pe numele său real Mihai Cosmin, este un tânăr care a început să producă muzică din primăvara anului 2009, inspirat de ceea ce făceau în acea vreme cei de la The Runners. Cu timpul a trecut prin mai multe genuri de muzică, ajungând să producă de la soul și R&B până la trap sau chiar pop.

La sfârşitul anului 2013 a fost contactat pe contul său de SoundCloud de Rebel Legit, un artist din Atlanta, Statele Unite ale Americii, care i-a propus o colaborare. BNKbeatz l-a pus să aleagă un instrumental din lista sa, iar Rebel Legita a ales "Bătrâneasca din Gălăneşti". Astfel, s-a născut "The Whistle Song".

Rebel Legit m-a contactat pe contul meu de Soundcloud, a ales din listă un instrumental şi aşa a apărut "The Whistle Song". Doi mari artişti au mai cântat pe piesă cu sample din folclor românesc. Îi amintesc pe Kanye West şi Jay Z cu piesa "Murder to Excellence", o piesă de pe albumul "Watch the Throne", a declarat BNKbeatz.

Rebel Legita - "The Whistle Song" (produs de BNKbeatz)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oo52HbWyU3c&w=600]

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana pleacă în turneu în România și Republica Moldova

Loredana pregătește pentru primăvara acestui an un nou turneu național de amploare și o serie de concerte în Republica Moldova.

Închide