Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Filosofia lui Barry White despre iubire - VIDEO

"Când un bărbat face dragoste, ultimul lucru la care se gândește este războiul", susținea Barry White într-un interviu înregistrat în Los Angeles, în 1987.
Interviu animat Barry White, înregistrare din 1987

Interviu animat Barry White, înregistrare din 1987

Cei de la Blank on Blank revin cu un interviu animat cu celebrul Barry White. Muzica lui s-a impus în perioada anilor '70, iar hituri pentru "Can’t Get Enough Of Your Love Baby", "You’re the First, the Last, My Everything" și "Love Theme", rămân piese nemuritoare.

În interviu din 1987, Barry White povestește cum la vârsta de 18 ani s-a trezit într-o dimineață și a decis că nu se duce la liceu, ci pleacă la Hollywood. White și-a urmat instinctul și ajuns în fața clădirii Capital Records, unde a petrecut 3-4 ore, observând mediul din jurul său. La 20 de ani, Barry White era căsătorit cu 3 copii, fără bani și perspective prea bune. Artistul nu știa să citească partiturile muzicale și nici să compună, însă iubea muzica și își dorea să reușească la Hollywood. 

Iubirea a devenit principala temă din piesele lui Barry White, iar muzica sa a invadat sufletele și casele americanilor. Una dintre filosofiile de viață ale artistului este că trebuie să fii loial cuiva. Acesta credea în fidelitate și într-o viață echilibrată, plină de iubire și refuza să cânte în cluburile frecventate de proxeneți.

Femeile folosesc muzica pentru a-i face pe bărbați să relaționeze mai bine cu ele.

Bărbaii folosesc muzica pentru a le trezi femeilor apetitul pentru a face dragoste.

Oricum ar fi, Barry White este singurul artist prezent în intimitatea ta, în cele mai sacre și profunde momente din viața ta, declara Barry White în 1987. 

VIDEO: Barry White despre iubire

Citește mai multe despre Barry White
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jake Bugg este romantic în noul videoclip "A Song About Love"

"Asta este tot ce vrei? Cântece despre iubire?", întreabă Jake Bugg pe un ton melancolic în videoclipul piesei "A Song...

Închide