Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Evgeni Plushenko reprezintă Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

În urma deciziei oficiale venite din partea Federației Ruse de Patinaj Artistic și aprobată de Comitetul Olimpic Rus și de Ministerul Sporturilor, Evgeni Plushenko devine singurul reprezentant al Rusiei în probele masculine de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă ce vor avea loc luna viitoare la Sochi.
Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! (foto: Alex Barbulescu)

Decizia vine în urma evaluarii sportivului în cadrul unui riguros test de patinaj artistic ce a avut loc în această săptămână, cu ușile închise. După un program corect și o interpretare ce a inclus toate elementele de patinaj din programul competițional olimpic, comisia de evaluare l-a propus în unanimitate pe Evgeni Plushenko drept singurul reprezentant masculin al țării gazdă în cea mai importantă competiție sportivă a lumii.

După părerea mea, în cadrul evaluarii, Plushenko a patinat mai bine decât la Olimpiada de la Vancouver din 2010. (…) Toate elementele sale au fost corecte și emoționante. A fost Plushenko real!, a declarat antrenorul său Alexei Mishin.

Triplu medaliat olimpic, încluzând victoria de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino din 2006, Evgeni Plushenko va lua parte în doar două săptămâni la cea de-a patra competiție olimpică din cariera, de această dată chiar în țara mamă.

Aș dori să mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată! Mi-ați oferit putere și încredere. Aceasta este mica noastră victorie. Vă iubesc!, a declarat patinatorul pe pagina sa oficială de Twitter.

În urma participării la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi, Evgeni Plushenko va sosi la București cu un program de neuitat, în cadrul Galei Olimpice Kings On Ice. Patinatorul va prezenta un program nou, uimitor, ce reunește cele mai îndrăgite și cunoscute elemente care l-au consacrat de-a lungul vremii și care l-au transformat în regele incontestabil al gheții. Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalentă, biletele fiind disponibile la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Evgeni Plushenko
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen a lansat videoclipul "Just Like Fire Would"

"Just Like Fire Would", noul videoclip Bruce Springsteen poate fi urmărit pe InfioMusic. Piesa este inclusă pe ultimul album de...

Închide