Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Eryn Non Dae și Born From Pain cântă la Rockstadt Extreme Fest 2014

Eryn Non Dae și Born From Pain vor concerta la ediția de anul acesta a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul este programat în perioada 14 - 16 august 2014 la Râșnov, județul Brașov. Alte trupe confirmate în cadrul festivalului sunt Obituary, Rotting Christ, Katatonia, Dagoba, Mors Principium Est și Grandexit.

Formațiile Eryn Non Dae (Franța) și Born From Pain (Olanda) sunt cele mai recente confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest care va avea loc între 14 - 16 august la Râşnov.

Eryn Non Dae vor adăuga diversitatea peisajului muzical de la Râşnov, cu forţa, creativitatea şi estetica lor cutezătoare. Sound-ul particular, îi ajută să se detaşeze din noul val de pe scena de metal extrem şi îi transformă într-o apariţie demnă de toată atenţia:  prestaţia lor înseamnă structuri complexe şi brutale integrate în turnuri întunecate, cu iz apocaliptic şi perfect puse în valoare de remarcabilul nivel tehnic al instrumentiştilor.

Eryn Non Dae - "The Decline And The Fall"

Born From Pain activează încă din 1997, fiind una din primele trupe europene ce a integrat elemente heavy într-o abordare hardcore. Trupa îşi defineşte prezenţa prin groove-ul brutal, riffurile rapide şi apetitul pentru tranziţiile abrupte şi ruperile de ritm năucitoare, punctate de efecte electro.

Born From Pain - "The New Hate"

Cea de-a doua ediție Rockstadt Extreme Fest se va desfășura în perioada 14 – 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Localitatea Râșnov, este un vechi orașel de inspirașie germană situat la 178 km de București, 15 km de Brașov, 143 km de Sibiu și 270 km de Cluj Napoca. Din Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim și BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe iabilet.ro, Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro și eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake și Britney Spears sunt marii câștigători la People's Choice Awards

Justin Timberlake și Britney Spears rămân unii dintre cei mai îndrăgiți artiști în rândul americanilor, câștigând cele mai importante premii...

Închide