Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Enrique Iglesias și Pitbull - "I'm A Freak" - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single "I'm A Freak", lansat în colaborare cu rapper-ul Pitbull. Piesa este extrasă de pe noul album al artistului spaniol, intitulat "SEX + LOVE".
Enrique Iglesias și Pitbull - ”I'm a Freak” - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias și Pitbull - ”I'm a Freak” (secvență videoclip)

Enrique Iglesias se dezlănțuie în noul videoclip "I'm A Freak". Înconjurat de fete care dansează fără constrângeri, artistul spaniol este "sufletul petrecerii", avându-l ca personaj secund în scenariu pe Pitbull. Clipul a fost filmat pe 24 decembrie, regizor fiind Colin Tilley.

Single-ul a fost lansat pe iTunes pe 14 ianuarie și este inclus pe cel de-al 10 material discografic al artistului, intitulat "SEX + LOVE". Discul va fi lansat pe piață pe 17 martie în UK și o zi mai târziu în SUA. Materialul include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Pentru acest album, Enrique Iglesias lucrează încă din vara lui 2012.

Videoclipul precedent lansat de Enrique Iglesias este pentru piesa "El Perdedor". Melodia este o colaborare cu artistul Marco Antonio Solis, unul dintre idolii lui Enrique. Puteți urmări videoclipul acestui duet într-un articol anterior.

Ultimul album lansat de Enrique Iglesias este "Euphoria" din 2010. Materialul a inclus atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Pentru disc, artsitul latino a colaborat cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. "Euphoria" a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, albumul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

Enrique Iglesias și Pitbull - "I'm A Freak" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Enrique IglesiasPitbull
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Enrique Iglesias

album-enrique-iglesias-sex-and-love album-enrique-iglesias-95-08 album-enrique-iglesias-vivir album-enrique-iglesias-greatest-hits

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber a lansat clipul "Confident" feat. Chance the Rapper - VIDEOCLIP

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului "Confident", cântat în colaborare cu Chance the Rapper. Melodia promovează albumul "Journal", apărut în...

Închide