Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Enrique Iglesias a lansat "El Perdedor" ft. Marco Antonio Solis - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias a lansat un nou videoclip, realizat pentru balada "El Perdedor", cântată în colaborare cu Marco Antonio Solis. Clipul emoționant a strâns aproape 3 milioane de vizualizări în mai puțin de 2 zile.

Publicat

pe

Secvență videoclip Enrique Iglesias - "El Perdedor" feat. Marco Antonio Solis
Secvență videoclip Enrique Iglesias - "El Perdedor" feat. Marco Antonio Solis

Enrique Iglesias îi cântă fostei sale iubite că nu-i este teamă să piardă în dragoste. Videoclipul este regizat de Jessy Terrero, iar personajul feminin este interpretat de actrița de telenovele Sandra Echeverria.

Melodia reprezintă o colaborare cu artistul Marco Antonio Solis, unul dintre idolii lui Enrique. Aceasta a fost compusă în urmă cu 8 ani, de către Iglesias și Descemer Bueno. "El Perdedor" este al doilea single în limba spaniolă extras de pe viitorul album al artistului. Enrique a mai lansat "Turn Up The Night", "Heart Attack", "I'm A Freak" feat. Pitbull și "Loco" feat. Romeo Santos. Single-uri în limba spaniolă s-au bucurat de un succes mult mai mare în topurile din întreaga lume, în timp ce lansările în engleză nu au reușit să aibă un impact asupra publicului.

VIDEOCLIP: Enrique Iglesias "El Perdedor" ft. Marco Antonio Solis

Cel de-al 10 material discografic al artistului include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Enrique Iglesias lucrează la album încă din vara lui 2012.

Ultimul album lansat de Enrique Iglesias este "Euphoria" din 2010. Materialul a fost alcătuit atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Acesta a inclus colaborări cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. "Euphoria" a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, discul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

Comentează

Trending