Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Enrique Iglesias a lansat "El Perdedor" ft. Marco Antonio Solis - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias a lansat un nou videoclip, realizat pentru balada "El Perdedor", cântată în colaborare cu Marco Antonio Solis. Clipul emoționant a strâns aproape 3 milioane de vizualizări în mai puțin de 2 zile.
Secvență videoclip Enrique Iglesias -

Secvență videoclip Enrique Iglesias - "El Perdedor" feat. Marco Antonio Solis

Enrique Iglesias îi cântă fostei sale iubite că nu-i este teamă să piardă în dragoste. Videoclipul este regizat de Jessy Terrero, iar personajul feminin este interpretat de actrița de telenovele Sandra Echeverria.

Melodia reprezintă o colaborare cu artistul Marco Antonio Solis, unul dintre idolii lui Enrique. Aceasta a fost compusă în urmă cu 8 ani, de către Iglesias și Descemer Bueno. "El Perdedor" este al doilea single în limba spaniolă extras de pe viitorul album al artistului. Enrique a mai lansat "Turn Up The Night", "Heart Attack", "I'm A Freak" feat. Pitbull și "Loco" feat. Romeo Santos. Single-uri în limba spaniolă s-au bucurat de un succes mult mai mare în topurile din întreaga lume, în timp ce lansările în engleză nu au reușit să aibă un impact asupra publicului.

VIDEOCLIP: Enrique Iglesias "El Perdedor" ft. Marco Antonio Solis

Cel de-al 10 material discografic al artistului include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Enrique Iglesias lucrează la album încă din vara lui 2012.

Ultimul album lansat de Enrique Iglesias este "Euphoria" din 2010. Materialul a fost alcătuit atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Acesta a inclus colaborări cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. "Euphoria" a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, discul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Enrique Iglesias

album-enrique-iglesias-sex-and-love album-enrique-iglesias-95-08 album-enrique-iglesias-vivir album-enrique-iglesias-greatest-hits

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queens of the Stone Age și Placebo concertează la Sziget 2014

Festivalul Sziget 2014 va avea loc în perioada 11 şi 18 august, în aceeași locație - binecunoscuta insulă Obudai din...

Închide