Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Eluveitie concertează la festivalul ARTmania Sibiu 2014

Trupa Eluveitie este primul nume confirmat pentru festivalul ARTmania 2014. Evenimentul se desfășoara în perioada 4 - 10 august în Piața Mică și Piața Mare din Sibiu iar un bilet, la prețul promoțional, costa 75 de lei.

Eluveitie

Organizatorii festivalului ARTmania au anuntat ca formatia Eluveitie este primul nume confirmat pe afisul festivalului. Eluveitie este una dintre cele mai reprezentative formatii de folk metal si a lansat pana in prezent 5 albume. In luna decembrie 2013, Meri Tadic a decis sa paraseasca trupa dupa 11 ani de activitate.

ARTmania Festival 2014 se va desfășura în perioada 4 - 10 august în Piața Mică și Piața Mare din Sibiu. Abonamentele ce permit accesul la toate concertele se pot achiziționa la prețul promoțional de 75 de lei de pe site-ul www.shop.artmania.ro.

La ediția din 2013, pe scenele festivalului ARTmania au fost prezente trupele Deine Lakaien, Lights Out!, The Mono Jacks, Amaranthe, Haggard,Within Temptation, Orphaned Land, Aeon Blank, Dark Fusion, Xandria, Lacrimosa, Coma, Omul cu Sobolani, Vespera.

ARTmania 2013 a oferit, de asemenea, o atenție specială proiecțiilor de lungmetraj românesc (”ROCKER”, ”Principii de Viata” etc), dar și scurtmetrajelor internaționale, incluzând în program de la film experimental austriac, la animație făcută la cea mai bună școală de film din Cehia, până la film scurt spaniol și românesc.  În plus, în săptămâna festivalului, Piața Mica din Sibiu a fost animată de expoziții de fotografie și pictură, workshop-uri, lansări de carte, dezbateri literare și alte evenimente, organizate cu sprijinul Transilvania Film, Parada Film, Forumului Cultural Austriac, Institutului Cultural Polonez, Centrului Ceh, Institutului Cervantes, Casei de Cultura și Consulatului German din Sibiu, librariilor Vellant și Curtea Veche și al altor mărci reprezentative pentru promovarea culturii în România.

De nouă ani, festivalul ARTmania reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa de Est – Sibiu. Cu sprijinul partenerilor săi, platforma culturală ARTmania oferă iubitorilor de artă un program cultural variat ce include concerte, expoziții, workshop-uri și alte evenimente dedicate artelor frumoase.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Eluveitie
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Marc Anthony ies la vânzare la prețuri piperate

Biletele la concertul lui Marc Anthony din 2014 au fost puse în vânzare la prețuri piperate, ce variază între 220...

Închide