Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Ellie Goulding a lansat un nou videoclip, "Goodness Gracious"

Ellie Goulding a dezvăluit videoclipul noului single "Goodness Gracious". Piesa este extrasă de pe albumul "Halcyon Days", relansat în august 2013. Pentru partea de compoziție a melodiei, artista a colaborat cu Greg Kurstin și Nate Ruess, solistul trupei Fun.
Ellie Goulding - ”Goodness Gracious” (secvență videoclip)

Ellie Goulding - ”Goodness Gracious” (secvență videoclip)

Artista britanică Ellie Goulding a lansat un nou videoclip. După succesul înregistrat cu piesa "Burn", ce s-a clasat pe primul loc în UK Singles Chart, tânăra artistă a revenit cu o nouă melodie, intitulată "Goodness Gracious". Ca și hitul precedent, single-ul are un ritm energic și un vibe pozitiv, invitând ascultătorul la dans. Atmosfera surprinsă în clip merge, de altfel, pe ideea de distracție alături de prieteni oriunde te-ai afla: în club, pe stradă, în mașină.

Single-ul "Goodness Gracious" este extras de pe discul "Halcyon Days", cel de-al doilea album din cariera lui Ellie Goulding. Artista în vârstă de 27 de ani a devenit cunoscută în 2010, odată cu lansarea materialului discografic de debut. "Lights" s-a vândut în peste 850 de mii de exemplare în Marea Britanie, urcând pe prima poziție în UK Albums Chart.

În cadrul unui podcast video "Vevo - Ask:Reply", Ellie Goulding a dezvăluit fanilor că unul dintre hobby-urile sale este gătitul. Artista a mărturisit, de asemenea, că pozele și mesajele postate de fani sunt cel mai bun remediu pentru a se binedispune. Întrebată dacă și-ar fi dorit să compună vreo piesă din repertoriul altui artist, Ellie Goulding s-a declarat o fană a muzicii interpretate de Dolly Parton și Whitney Houston, alegând din repertoriul acestora un hit extrem de îndrăgit la nivel internațional.

"Sunt foarte multe piese pe care mi-aș fi dorit să le compun. Cu siguranță una dintre ele este "I Will Always Love You", ce a fost compusă și interpretată inițial de Dolly Parton și apoi cântată de Whitney Houston. Ambele au realizat niște versiuni incredibile și cred că este pur și simplu o piesă foarte frumoasă", a mărturisit Ellie Goulding.

Ellie Goulding - "Goodness Gracious"

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kaiser Chiefs a lansat un nou single, "Bows and Arrows" - AUDIO

Dupa o pauza de trei ani Kaiser Chiefs va lansa pe 31 martie cel de-al cincilea material discografic intitulat "Education,...

Închide