Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Ellie Goulding a lansat "Under Control" - VIDEOCLIP

Ellie Goulding promovează noul single "Under Control" printr-un videoclip cu secvențe din cadrul turneului său din UK. Piesa este cel de-al 7-lea extras de pe ultimul album, "Halcyon Days".

Ellie Goulding - ”Under Control” (secvență videoclip)

La mai puțin de o lună de la lansarea videoclipului "Goodness Gracious", artista britanică Ellie Goulding revine cu un nou clip. Piesa promovată se numește "Under Control" și se găseșete pe varianta deluxe a albumului "Halcyon Days", făcând parte din cele 8 bonus tracks. Pentru această melodie tânăra artistă a colaborat cu Oliver Goldstein, Bonnie McKee și Cory Nitta pe partea de compoziție, pentru producție lucrând cu Oligee și Cory Enemy. Videoclipul noului single, ce poate fi urmărit mai jos, include secvențe din cadrul turneului de promovare a celui de-al doilea album, fiind folosit ca promo pentru următoarele concerte Ellie Goulding.

"Under Control" este extras de pe discul "Halcyon Days", ce a apărut pe piață în octombrie 2012Artista în vârstă de 27 de ani a devenit cunoscută odată cu lansarea materialului discografic de debut, "Lights". Discul lansat în 2010 s-a vândut în peste 850 de mii de exemplare în Marea Britanie, urcând pe prima poziție în UK Albums Chart.

În cadrul unui podcast video "Vevo - Ask:Reply", Ellie Goulding a dezvăluit fanilor că unul dintre hobby-urile sale este gătitul. Artista a mărturisit, de asemenea, că pozele și mesajele postate de fani sunt cel mai bun remediu pentru a se binedispune. Întrebată dacă și-ar fi dorit să compună vreo piesă din repertoriul altui artist, Ellie Goulding s-a declarat o fană a muzicii interpretate de Dolly Parton și Whitney Houston, alegând din repertoriul acestora un hit extrem de îndrăgit la nivel internațional.

"Sunt foarte multe piese pe care mi-aș fi dorit să le compun. Cu siguranță una dintre ele este "I Will Always Love You", ce a fost compusă și interpretată inițial de Dolly Parton și apoi cântată de Whitney Houston. Ambele au realizat niște versiuni incredibile și cred că este pur și simplu o piesă foarte frumoasă", a mărturisit Ellie Goulding.

Ellie Goulding - "Under Control" (Halcyon Days UK Tour Video)

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Paolo Nutini - "Scream (Funk My Life Up)" - AUDIO

Paolo Nutini, scoțianul care cucerea publicul în 2006 cu balada "Last Request", s-a întors cu un nou single și cu...

Închide