Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Duet Shakira și Rihanna - “Can’t Remember to Forget”

Rihanna a confirmat titlul noului single înregistrat în duet cu Shakira. Melodia se numește “Can’t Remember to Forget” și beneficiază de un videoclip filmat în Bahamas. Piesa va fi lansată oficial pe 13 ianuarie, urmând a fi inclusă pe noul album al Shakirei.
Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Shakira a revenit și este pregătită să transforme anul 2014 într-unul de neuitat pentru industria muzicii pop și latino. Artista columbiană a dezvăluit titlul primului său single de pe următorul album. Piesa se numește "Can’t Remember to Forget" și este interpretată în duet cu Rihanna. Informația a fost dezvăluită recent pe Twitter de către unul dintre fanii celor două, numele fiind apoi confirmat de către Rihanna printr-un retweet al mesajului "@shakira - Can't Remember To Forget (feat. @rihanna )".

Videoclipul piesei "Can’t Remember to Forget" a fost filmat la începutul lui decembrie 2013 în Bahamas. Pentru acest clip, Shakira a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse.

Noul album Shakira este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că materialul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Ultimul disc lansat de Shakira, "Sale el Sol", a apărut pe piață în octombrie 2010. Potrivit artistei, albumul a avut 3 direcții: una rock, una romantică și una latino. Au fost extrase 5 single-uri, toate de succes în topurile din întreaga lume. "Sale el Sol" i-a adus cântăreței în 2011 premiul Latin Grammy Awards la categoria Cel Mai Bun Album Pop Feminin. Trăgând linie, discul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare la nivel internațional.

VIDEOCLIP: Shakira - "Addicted to You"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MntbN1DdEP0&w=600]

Citește mai multe despre RihannaShakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Hotel California" - Eagles a devenit cel mai mare vinil din lume - VIDEO

Cu ocazia redeschiderii spațiului de concerte Forum Venue din Los Angeles, celebrul album "Hotel California" al trupei Eagles a fost...

Închide