Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Dhafer Youssef concertează în aprilie la Sala Radio din București

Seria Jazz Night Out, organizată de Twin Arts, prezintă pe 10 aprilie 2014 la București concertul tunisianului Dhafer Youssef. Evenimentul are loc la Sala Radio iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30.

Dhafer Youssef

Seria Jazz Night Out, organizată de Twin Arts, prezintă pe 10 aprilie 2014 concertul lui Dhafer Youssef la București. Evenimentul are loc la Sala Radio iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale iar filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Dhafer Youssef promovează la București ultimul album de studio, intitulat "Birds Requiem", la care a contribuit şi celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Alături de artistul tunisian vor mai evolua Kristjan Randalu - pian, Phil Donkin - contrabas și Chander Sardjoe - tobe.

Jazz Night Out este o platformă de evenimente şi socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz şi blues, organizarea de workshopuri, audiții şi întâlniri cu artişti străini şi români.

Bilete Dhafer Youssef Sala Radio:

  • Categoria I - 140 lei
  • Categoria II - 120 lei
  • Categoria III - 80 lei

Biletele pentru concertul Dhafer Youssef pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe eventim.ro. Primele 100 de bilete cumpărate participă la o extragere pentru 10 pass-uri Meet & Greet cu artistul tunisian. Trimiteţi codul de bare de pe bilet însoţit de numele Dvs. pe adresa [email protected] (subiect: meet & greet Dhafer Youssef). Câştigătorii vor fi anunţaţi pe paginile de Facebook Twin Arts şi Eventim.

Dhafer Youssef - "Soupir Eternel"

În Tunisia anulor ’70, micul Dhafer Youssef îşi construieşte singur propriul oud, un instrument muzical tradițional arab pentru ca la 19 ani să ajungă la Viena unde îşi continuă studiile muzicale şi devine un virtuoz al acestui instrument, considerat strămoşul chitarei acustice. Nominalizat la BBC Music Awards For World Music în 2006, artistul tunisian mărturiseşte că îşi imagineaza muzica sa ca pe o coloană sonoră a unui film personal, proiectat doar în imaginația sa, în care personajul principal este mereu în căutarea spiritului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dhafer Youssef
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry și Madonna colaborează pentru un proiect artistic

Katy Perry a anunțat prin intermediul contului de Twitter că va colabora cu Madonna la proiectul Art for Freedom, o...

Închide