Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Descarcă "Blue Moon", noul single Beck

Beck revine cu primul album de studio după 6 ani de pauză. Acesta se intitulează "Morning Phase" și este promovat de single-ul "Blue Moon".

Publicat

pe

Beck
Beck │ FOTO: www.facebook.com

UPDATE: Ascultă integral noul single al lui Beck, "Blue Moon":

Beck - "Blue Moon"

Noul single al lui Beck poate fi descărcat de pe iTunes, contra sumei de 1,29 de dolari. "Blue Moon", din care puteți asculta un fragment în video-ul de mai jos, este primul extras de pe viitorul album "Morning Phase", programat să apară pe 25 februarie. Ultimul disc lansat de Beck a fost "Modern Guilt" din 2008.

Materialul acustic include înregistrări din sesiunea realizată de artist în Nashville, în 2005. De asemenea, acesta a colaborat cu numeroși muzicieni care se regăsesc pe discul "Sea Change" din 2002. Albumul include și melodii înregistrate cu Jack White în 2011, precum "Waking Light", "Blackbird Chain" și "Country Down".

Am înregistrat multe chestii foarte rapid. Apoi m-am gândit că trebuie revin asupra lor. Piesele au ca sursă de inspirație muzicieni din California, precum Byrds, Crosby Stills and Nash, Gram Parsons și Neil Young, a declarat Beck.

Anul trecut, Beck a lansat pe vinil o serie de single-uri independente, cu influențe electro și sintetizatoare ce recrează o atmosferă retro: "Defriended", "I Won't Be Long" și "Gimme". De asemenea, acesta lucrează la încă un album, care va apărea mai târziu. Lansarea materialului "Morning Phase" a fost întârziată de probleme de sănătate date de o leziune la coloană. Procesul de înregistrare a fost unul chinuitor, dar și plin de satisfacții.

Era ca și cum încercam să fac ceva, dar aveam mâinile legate la spate. Mă durea să cânt. Jumătate din note le-am șoptit.

Unele dintre piesele de pe noul album - îmi vine să urlu și să țip "Mulțumesc". Am avut multe idei și lucruri pe care am vrut să le încerc. În ultimul an și jumătate am simțit că pot să-mi transform dorințele și ideile în realitate, a mai precizat Beck.

Beck - Cutting "Morning Phase" (preview "Blue Moon")

Tracklist "Morning Phase" - Beck:

  1. Morning
  2. Heart Is A Drum
  3. Say Goodbye
  4. Waking Light
  5. Unforgiven
  6. Wave
  7. Don’t Let It Go
  8. Blackbird Chain
  9. Evil Things
  10. Blue Moon
  11. Turn Away
  12. Country Down
Beck - "Morning Phase" artwork

Beck - "Morning Phase" artwork │ FOTO: consequenceofsound.net

Trending