Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

De Sfântul Valentin ascultăm "Sinatra, With Love"

Cu ocazia Sfântului Valentin, familia lui Frank Sinatra a anunțat că va lansa o nouă compilație cu muzica celebrului artist. Aceasta se intitulează "Sinatra, With Love" și va include melodii înregistrate atât la casa de discuri Reprise, cât și la Capitol Records.

"Sinatra, With Love" artwork

Frank Sinatra a lucrat cu cei de la Capitol Records din 1951 până în 1960, când a decis să-și deschidă propria casa de discuri, Reprise Records. Însă, în ciuda succesului de care se bucura, Sinatra nu a reușit să aducă pe profit compania. Acesta a vândut afacerea lui Warnes Music în 1963, dar a păstrat casa de discuri. Ulterior, Reprise Records a ajuns cel mai important label al anilor '70, având în catalogul său nume precum Neil Young, Emmylou Harris, Arlo Guthrie, Norman Greenbaum, Jethro Tull, T. Rex, Frank Zappa și Ry Cooder.

Reprise Record este în continuare una dintre cele mai importante case de discuri din America, iar portofoliul ei îi include pe Neil Young, Fleetwood Mac, Josh Groban, Green Day, Eric Clapton, Disturbed, Seal, My Chemical Romance și Tom Petty. În anul 2007, copiii lui Frank Sinatra, Nancy, Frank Jr și Tina au înființat Frank Sinatra Enterprises pentru a administra drepturile de autor. În apropierea Sfântului Valentin, sărbătorit pe 14 februarie, aceștia au anunțat că vor lansa pe 31 ianuarie o compilație nouă ce va include piese înregistrate de Frank Sinatra la ambele case de discuri.

Frank Sinatra - "Love Is Here To Stay"

Tracklist "Sinatra, With Love" - Frank Sinatra:

 1. Moonlight Becomes You
 2. Love Is Here To Stay
 3. Just One Of Those Things
 4. Misty
 5. Nice ‘N’ Easy
 6. It Could Happen To You
 7. The Way You Look Tonight
 8. Love Looks So Well On You
 9. (Love Is) The Tender Trap
 10. I Love You
 11. The Look Of Love
 12. Something’s Gotta Give
 13. From This Moment On
 14. Wave
 15. It Had To Be You
 16. My Foolish Heart
"Sinatra, With Love" artwork

"Sinatra, With Love" artwork (Foto: jazzchill.blogspot.ro)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Kylie Minogue, "Into The Blue" - AUDIO

Noul single Kylie Minogue, "Into The Blue", a apărut pe internet cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Ascultă în...

Închide