Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Days Of Confusion a lansat clipul "Bloodstream" - VIDEOCLIP

Trupa Days Of Confusion a lansat videoclipul "Bloodstream". În rolul principal feminin apare Andreea Popescu, fostă dansatoare a Deliei și finalistă în primul sezon al emisiunii "România Dansează", cunoscută și pentru aparițiile în revista Playboy.

Publicat

pe

Secvență videoclip Days Of Confusion - "Bloodstream"
Secvență videoclip Days Of Confusion - "Bloodstream"

Videoclipul a avut parte de un concert de lansare în Silver Church pe 23 ianuarie 2014. "Bloodstream" a fost creat și produs de TheCell, un studio de creație independent. Clipul este filmat alb-negru și prezintă o relație în implicarea afectivă a celor doi parteneri este disproporționată. Piesa este un cover interpretat în stilul Days Of Confusion. Varianta originală aparține grupului britanic Stateless și aparține de zona trip-hop/lounge.

Videoclipul a fost inspirat în primul rând de versurile piesei, scrise cinematic, dar și de diferențele de intensitate ale părții de instrumental, cum sunt alternările lent-rapid, calm-violent dintre strofe și refren. Practic, este vorba despre raporturile de dominare-supunere care apar în cazul unei relații de iubire dintre un el și o ea, atunci când nivelul de implicare afectivă este disproporționat; despre indiferență, refulare, emasculare și alte emoții negative care apar într-o relație dezechilibrată. Și pentru că scenariul căpătase o notă de petrecere vampirească, am ales să ne ducem vizual într-o zonă alb-negru, cu contraste tari, de film noir, amintind pe alocuri de filmele cu Bela Lugosi - TheCell.

VIDEOCLIP: Days Of Confusion - "Bloodstream"

Trupa Days of Confusion s-a înființat în anul 2009, abordând genurile alternative de metal și post grunge. În noiembrie 2012 a lansat primul material discografic, respectiv EP -ul "Seeds", iar anul acesta a câștigat premiul pentru cel mai bun debut în cadrul Metalhead Awards 2013. Days of Confusion a cântat ca opening act pentru trupe ca Arch Enemy și Accept, participând de mai multe ori și în cadrul proiectului Almighty 3 alături de Goodbye to Gravity și White Walls. Formată din Cosmin Lupu (voce), Cezar Popescu (chitara,voce), Andrei Ilie (tobe), Dan Ionescu (chitara) și Andrei Zamfir (chitara bas), trupa se pregătește de înregistrarea unui nou material discografic a cărui lansare este programată pentru toamna lui 2014.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 23 ianuarie 2014

Days of Confusion

Loc
The Silver Church

Trending