Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Days Of Confusion lansează clipul "Bloodstream" - VIDEO

Trupa Days Of Confusion lansează videoclipul "Bloodstream" în care rolul principal feminin este interpretat de Andreea Popescu, fostă dansatoare a Deliei și finalistă în primul sezon al emisiunii "România Dansează".
Secvență videoclip Days Of Confusion -

Secvență videoclip Days Of Confusion - "Bloodstream"

Ne-am hotărât să facem "Bloodstream" pentru că este o piesă bună în varianta ei originală, însă are altă haină. Noi am îmbrăcat-o în stilul Days of Confusion, iar pentru cei care nu știu exact despre ce este vorba, "Bloodstream" este o piesă în stil trip-hop/lounge aparținând grupului Britanic numit Stateless. Cezar a propus-o într-o zi venind deja cu niște idei bine închegate și ne-a placut atât de mult din prima, încât am zis 'hai!'. Între timp, am început colaborarea cu băieții de la The Cell și ușor, ușor a venit vorba despre un videoclip. Ne tot gândeam la ce piesă am putea să facem și am realizat că trecuse suficient timp de la lansarea EP-ului "Seeds" în 2012, așa că am decis să folosim noul videoclip pentru a anunța venirea următorului album. În concluzie, "Bloodstream" poate fi privit ca un mesager ce vestește următorul material Days of Confusion, care va consta într-un album ce urmează a fi lansat cel mai probabil în toamna lui 2014 - Days of Confusion.

Trupa va lansa videoclipul "Bloodstream" în cadrul unui concert în Silver Church, pe 23 ianuarie. Clipul a fost creat și produs de TheCell, un studio de creație independent, ce oferă servicii integrate de strategie, creație și producție foto/video.

Videoclipul a fost inspirat în primul rând de versurile piesei, scrise cinematic, dar și de diferențele de intensitate ale părții de instrumental, cum sunt alternările lent-rapid, calm-violent dintre strofe și refren. Practic, este vorba despre raporturile de dominare-supunere care apar în cazul unei relații de iubire dintre un el și o ea, atunci când nivelul de implicare afectivă este disproporționat; despre indiferență, refulare, emasculare și alte emoții negative care apar într-o relație dezechilibrată. Și pentru că scenariul căpătase o notă de petrecere vampirească, am ales să ne ducem vizual într-o zonă alb-negru, cu contraste tari, de film noir, amintind pe alocuri de filmele cu Bela Lugosi - TheCell.

Trupa Days of Confusion s-a înființat în anul 2009, abordând genurile alternative de metal și post grunge. În noiembrie 2012 a lansat primul material discografic, respectiv EP -ul "Seeds", iar anul acesta a câștigat premiul pentru cel mai bun debut în cadrul Metalhead Awards 2013. Days of Confusion a cântat ca opening act pentru trupe ca Arch Enemy și Accept, participând de mai multe ori și în cadrul proiectului Almighty 3 alături de Goodbye to Gravity și White Walls. Formată din Cosmin Lupu (voce), Cezar Popescu (chitara,voce), Andrei Ilie (tobe), Dan Ionescu (chitara) și Andrei Zamfir (chitara bas), trupa se pregătește de înregistrarea unui nou material discografic a cărui lansare este programată pentru toamna lui 2014.

TEASER: Days Of Confusion - "Bloodstream"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lorde oferă sfaturi tinerilor artiști care vor să se facă auziți

La doar 17 ani, Lorde se află deja în fruntea clasamentelor, având în palmares 4 nominalizări la Premiile Grammy. Recent,...

Închide