Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Daniel Max Dragomir a lansat "Niciodată nu e de ajuns" - VIDEOCLIP

Daniel Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, a lansat primul videoclip din carieră, "Niciodată nu e de ajuns". Piesa a fost compusă alături de colegii săi din trupa Smashed Mosquito.

Daniel Max Dragomir -"Niciodată nu e de ajuns" (secvență videoclip)

Urmărește-ne pe

Noua piesă, "Niciodată nu e de ajuns", beneficiază de un videoclip plin de culoare, filmat în noiembrie 2013 sub bagheta regizorilor Vlad Roșca și Larry Maronese.

Filmările au durat aproape 24 de ore și au avut loc într-un cadru de poveste, la o grădiniță din Băneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost înconjurat de o mulțime de jucării. În clip apar un robot și o fetiță care la numai 8 ani este deja o artistă cu potențial: face balet și street dance.

"Am ales ca loc de filmare o grădiniță, tocmai pentru că am pornit de la ideea că fetele sunt greu de mulțumit încă de mici, iar ca bărbat, ca să reușești acest lucru, trebuie să fii robot. Astfel, Erica, fetița din clip, este nemulțumită de ce fac eu, însă e foarte fericită când se joacă cu robotul", a spus Max.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii "Vocea României", făcând parte din echipa lui Horia Brenciu. Tânărul artist a fost, de asemenea, unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

VIDEOCLIP: Daniel Max Dragomir - "Niciodată nu e de ajuns"

Citește mai multe despre Daniel Max Dragomir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily Allen a lansat noul single "Air Balloon" - AUDIO

Lily Allen a lansat cel de-al doilea single ce promovează viitorul album. Piesa se intitulează "Air Balloon" și o puteți...

Închide