Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Daniel Max Dragomir a lansat "Niciodată nu e de ajuns" - VIDEOCLIP

Daniel Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, a lansat primul videoclip din carieră, "Niciodată nu e de ajuns". Piesa a fost compusă alături de colegii săi din trupa Smashed Mosquito.

Publicat

pe

Daniel Max Dragomir -"Niciodată nu e de ajuns" (secvență videoclip)

Noua piesă, "Niciodată nu e de ajuns", beneficiază de un videoclip plin de culoare, filmat în noiembrie 2013 sub bagheta regizorilor Vlad Roșca și Larry Maronese.

Filmările au durat aproape 24 de ore și au avut loc într-un cadru de poveste, la o grădiniță din Băneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost înconjurat de o mulțime de jucării. În clip apar un robot și o fetiță care la numai 8 ani este deja o artistă cu potențial: face balet și street dance.

"Am ales ca loc de filmare o grădiniță, tocmai pentru că am pornit de la ideea că fetele sunt greu de mulțumit încă de mici, iar ca bărbat, ca să reușești acest lucru, trebuie să fii robot. Astfel, Erica, fetița din clip, este nemulțumită de ce fac eu, însă e foarte fericită când se joacă cu robotul", a spus Max.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii "Vocea României", făcând parte din echipa lui Horia Brenciu. Tânărul artist a fost, de asemenea, unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

VIDEOCLIP: Daniel Max Dragomir - "Niciodată nu e de ajuns"

Comentează

Trending