Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Damon Albarn (Gorillaz, Blur) a lansat "Everyday Robots" - VIDEOCLIP

Damon Albarn de la Blur și Gorillaz prezintă un nou album solo, după o pauză de 11 ani. Piesa ce dă titlul albumului, "Everyday Robots" se bucură de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Damon Albarn -

Secvență videoclip Damon Albarn - "Everyday Robots"

Noul material solo al lui Damon Albarn a fost înregistrat în Londra, anul trecut și a fost produs de Richard Russell. Intitulat "Everyday Robot", albumul este format din 12 melodii, ce includ colaborări cu Brian Eno și Natasha Khan de la trupa Bat For Lashes. Discul va fi lansat pe 28 aprilie, în format digital, pe CD și vinil. Artistul a declarat că acest material, ce vine la 11 ani distanță față de albumul solo de debut "Democrazy" (2003), este o autobiografie. Piesele sunt inspirate din experiențele muzicale pe care le-a trăit de-a lungul timpului, începând cu trupa Blur și realizarea proiectului Gorillaz.

Primul extras este cântecul ce servește ca titlu pentru album, "Everyday Robots". Subiectul acestei melodii este foarte personal, fiind inspirat de experiențele lui Albarn din copilărie și până acum, încluzând aspecte ale existenței noastre moderne, jocuri pe calculator, telefoane mobile și natură vs. tehnologie. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de artistul și designerul Aitor Throup, care se ocupă de tot artwork-ul ce promovează noul album. În clip este prezentat un portret digital al lui Albarn, realizat cu ajutorul software-ului CGI, tehnicile de explorare și reconstrucție a craniului dezvăluind o imagine unică.

VIDEOCLIP: Damon Albarn - "Everyday Robots"

Tracklist "Everyday Robots" - Damon Albarn:

 1. Everyday Robots
 2. Hostiles
 3. Lonely Press Play
 4. Mr Tembo
 5. Parakeet
 6. The Selfish Giant
 7. You And Me
 8. Hollow Ponds
 9. Seven High
 10. Photographs (You Are Taking Now)
 11. The History Of A Cheating Heart
 12. Heavy Seas Of Love
Damon Albarn - "Everyday Robots" artwork

Damon Albarn - "Everyday Robots" artwork (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Damon Albarn
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Totul despre vânzările muzicale din 2013 într-un grafic Rolling Stone

Editorii revistei Rolling Stone au reușit să comprime într-un singur grafic toți indicii care definesc vânzările muzicale din 2013. De...

Închide