Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Daft Punk și Stevie Wonder, pe culmile vânzărilor digitale după Grammy

Daft Punk a fost senzația Galei Premiilor Grammy 2014. Cu 5 trofee câștigate într-o singură seară și un show live memorabil alături de Stevie Wonder, duo-ul francez a furat lumina reflectoarelor fără a-și expune măcar "un centimetru de piele", deși se practică în industrie (Miley Cyrus, Madonna). Drept rezultat, vânzările digitale ale pieselor trupei au crescut simțitor. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Stevie Wonder, piesa "Another Star" redevenind hit.

Daft Punk și Stevie Wonder, vânzări digitale ridicate după Gala Premiilor Grammy 2014

Daft Punk a fost anul acesta marele câștigător la Gala Premiilor Grammy 2014. Duo-ul francez a câștigat trofee la cele mai râvnite categorii, respectiv Album Of The Year și Record Of The Year, acestor premii adăugându-li-se alte 3 trofee. Pentru ca seara să fie completă, Daft Punk a oferit publicului un show de zile mari. Acompaniați pe scenă de Stevie Wonder, Pharrell WilliamsNile Rodgers, Chris CaswellNathan EastOmar Hakim și Paul Jackson Jr, cei doi "roboți" au interpretat live în premieră hitul "Get Lucky".

Ca urmare a apariției lor pe scena de la Staples Centre din Los Angeles, vânzările digitale ale pieselor trupei au crescut cu 205% pe Spotify. De o promovare sporită s-a bucurat și Stevie Wonder, single-ul "Another Star" al legendarului artist atingând un prag record de streaming-uri, totalul achizițiilor digitale crescând cu 635%.

Conceptul din spatele ultimului album Daft Punk, ce s-a bucurat de un succes răsunător și înainte de Grammy, este unul revoluționar.

"Încercăm să definim imaginar o paralelă între creier și partea de hard drive - modul întâmplător în care amintirile rămân într-o arhivă a memoriei. Muzica electronică se află într-o zonă de confort acum și nu se mișcă niciun milimetru. Artiștii nu ar trebui să se aplatizeze", declara cu ceva timp în urmă Thomas Bangalter de la Daft Punk, explicând ideea din spatele discului "Randon Access Memories".

Daft Punk a confirmat recent că următorul single al formației va fi "Give Life Back to Music". Piesa va avea premiera pe posturile de radio pe 4 februarie 2014.

Daft Punk - "Give Life Back To Music"

Citește mai multe despre Daft PunkStevie Wonder
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica a lansat "One" din filmul "Through The Never" - VIDEOCLIP

Filmul 3D lansat de Metallica în toamna anului trecut, "Through The Never" a apărut și pe DVD. Pentru promovarea materialului,...

Închide