Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Daft Punk va cânta la Grammy cu Stevie Wonder, Pharrell și Nile Rodgers

Stevie Wonder, Pharrell și Nile Rodgers vor cânta alături de Daft Punk la Premiile Grammy de anul acesta. Va fi pentru prima dată de la lansarea albumului "Random Access Memories" când Daft Punk va susține o prestație live.

Daft Punk

Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo vor prezenta live pentru prima dată albumul "Random Access Memories", la Premiile Grammy 2014. Pentru momentul artistic așteptat cu nerăbdare de către fani, duo-ul francez colaborează cu Stevie Wonder, care îi va acompania pe scenă. De asemenea, alături de Daft Punk vor cânta și Pharrell WilliamsNile Rodgers (care apar pe disc), dar și alți muzicieni precum Chris Caswell, Nathan East, Omar Hakim și Paul Jackson Jr.

Premiile Grammy se desfășoară luna aceasta, pe 26 ianuarie, la Staples Centre din Los Angeles. Daft Punk se bucură de 5 nominalizări, inclusiv la categoria Albumul Anului. Ultima dată când Daft Punk a apărut pe scena Premiilor Grammy a fost în 2008, când a cântat împreună cu Kanye West melodia "Stronger".

Am aflat că au fost încântați să vorbească cu noi despre o prestație live, întrucât au fost foarte fericiți de modul în care am colaborat când au cântat cu Kanye în 2008. Am discutat timp de câteva luni, iar într-un final au acceptat să participe la ceremonia de anul viitor, a declarat Ken Ehrlich (Producător executiv Premiile Grammy) pentru Revista Rolling Stone.

În 2014, Premiile Grammy ajung la cea de-a 56-a ediție. Printre artiștii nominalizați se numără senzația de 17 ani, Lorde, James Blake, Jay-Z, Eminem, Katy Perry, Justin Timberlake, Imagine Dragons, Black Sabbath, David Bowie, Bruno Mars și Lana Del Rey - Vezi lista completă.

Daft Punk - "Lose Yourself to Dance" feat. Pharrell Williams, Nile Rodgers

Citește mai multe despre Daft PunkNile RodgersPharrell Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queens of The Stone Age înregistrează un nou album în 2014

Trupa Queens Of The Stone Age urmează să compună noi piese pentru un viitor material, declaraţia aparţinându-i solistului şi chitaristului...

Închide