Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Converse lansează o linie de teniși cu Black Sabbath

Compania Converse lansează o nouă linie de teniși Black Sabbath. Modele vor fi disponibile în cadrul colecției de primăvară. Designe-ul include artwork-uri, logo-uri și fotografii cu formația.
Converse Black Sabbath

Converse Black Sabbath

După colaborarea de succes din 2008, Black Sabbath și Converse pregătesc o nouă colecție de teniși customizați. Colecția, ce va fi disponibilă în primăvară, este formată din 5 modele cu prețuri cuprinse între 60 și 70 de dolari. Pentru design au fost folosite artwork-urile albumelor lansate de trupă în formula originală. Printre acestea se numără "Black Sabbath", "Paranoid" și "Never Say Die". De asemnea, tenișii sunt imprimați cu logo-ul formației și fotografii stilizate cu membrii Black Sabbath.

Nu este pentru prima dată când modelul clasic "All Star - Chuck Taylor" este personalizat cu trupe rock. În noiembrie 2012, "King Animal" primul album al lui Soundgarden după 16 ani de pauză, a fost sursă de inspirație pentru o serie de teniși unisex. De asemenea, în noiembrie 2011, compania Converse a colaborat cu Gorillaz pentru o campanie publicitară specială. Colecția de teniși a fost promovată de piesa "Do Ya Thing", realizată de Gorillaz în colaborare cu Andre 3000 și James Murphy.

În 2013, Black Sabbath a revenit, după o pauză de 35 de ani, cu primul album cu Ozzy Osbourne la voce. Intitulat "13", materialul a fost produs de celebrul Rick Rubin. În prezent, formația se află în plin turneu de promovare ce va ajunge și in Europa, rămâne de văzut dacă Black Sabbath va vizita și România.

Citește mai multe despre Black Sabbath
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting câștigă 2000 de dolari pe zi pentru că P. Diddy nu a spus ”Te rog”

Hiturile adevărate sunt cele care îți asigură un venit considerabil chiar și după 31 de ani de la lansare. Sting,...

Închide