Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concurs de remixuri pentru fanii Chimie și cei pasionați de muzică

Chimie a lansat un concurs de remixuri pentru cei care sunt pasionați de muzică și caută o rampă de lansare. Principalul criteriu de participare este creativitatea. Detalii în articol.
Chimie

Chimie

Cu ocazia lansării albumumului "Strada Strâmbă", Chimie a inițiat un concurs de creativitate pentru fani și nu numai.

"M-am gândit să pun la bătaie acapella piesei "Groapa", primul single lansat de pe album, pentru cel mai adevărat remix. Astfel, tu faci remixul în jurul vocii, apoi trimiți piesa atât în format mp3, cât și wav, cu nume, prenume și nr. de telefon la pe adresa de mail: [email protected], cu titlul “Chimie & Skullcandy - CONCURS REMIX."- Chimie.

Chimie va alege cu grijă cele mai reușite remixuri, apoi acestea vor fi urcate pe youtube (www.youtube.com/ChimieOficial), iar marele câștigător va fi cel care are cele mai multe vizualizări.

Vor fi și premii puse în joc. Atât pentru câștigători, cât și pentru participanți.

 • Locul I
  • Căști Skullcandy Skull Pro
  • http://goo.gl/avXRty + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare. Câștigătorul va fi premiat pe scenă, la lansarea albumului.
 • Locul II
  • discount de -40% la modelul Crusher
  • http://goo.gl/VXWGcj + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare
 • Locul III
  • discount de -30 % la modelul Crusher
  • http://goo.gl/9P7qw4 + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare

Ceilalți concurenți vor primi câte un voucher cu discount în valoare de -20 %(care nu se cumuleaza, însă, cu reducerile deja existente) la orice produs Skullcandy din Shop H2O.

Concursul a început pe 20 ianuarie la ora 21 fix și se termină pe 9 februarie la ora 21 fix. Pe 10 februarie, la 21 fix, piesele selectate de Chimie vor fi urcate pe youtube, iar pe 24 februarie vor fi anunțați câștigătorii. La 21 fix.

Chimie - "Groapa" feat. Ana Maria Alexie

Citește mai multe despre Chimie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Shakira, "Nunca me acuerdo de olvidarte" - AUDIO

Shakira a lansat o versiune cu versuri în limba spaniolă pentru piesa "Can't Remember To Forget You". Noul single se...

Închide