Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Concertul AVICII în România, INFIRMAT de DJ

AVICII a infirmat programarea vreunui concert în România. DJ-ul avertizează fanii să nu cumpere bilete la concertul anunțat pentru data de 2 mai 2014.
Avicii

Avicii

Bucuria fanilor Avicii din România n-a ținut nici măcar o săptămână. Concertul anunțat oficial de promoterul MEI Concerts Entertainment (Toto Cutugno, Michael Bolton) a fost infirmat de artist. DJ-ul suedez și-a informat publicul prin pagina oficială de Facebook că nu are în agendă vreo vizită la București:

"ATENȚIE ROMÂNIA! Am aflat că există niște zvonuri legate de un concert în mai, în București. Din păcate, această informație este FALSĂ și eu, în momentul de față, NU AM CONFIRMAT NICI UN SHOW. Îmi pare rău pentru toți cei care ați crezut că este adevărat. Dați mai departe vestea pentru a fi siguri că NIMENI nu cumpără bilete la acest concert! Toate spectacolele mele confirmate vor fi anunțate pe site-ul meu!"

Mesajul lui Avicii transmis pe Facebook

Mesajul lui Avicii transmis pe Facebook

DJ-ul nu are cum să concerteze în România deoarece în perioada respectivă se află în plin turneu american, intitulat "TRUETOUR", de promovare al albumului de debut intitulat "True" (2013). Acesta începe pe 10 aprilie la Boston și va ține până în luna iunie. Datele confirmate până în prezent sunt următoarele:

  • 10 aprilie - Boston, MA – TD Garden
  • 12 aprilie - Washington D.C. – Jiffy Lube Live
  • 08 mai - Phoenix, AZ – Ak-Chin Pavilion
  • 11 mai - Houston, TX – Toyota Center
  • 15 mai - Chicago, IL – Allstate Arena
  • 17 mai - Toronto, ON – Rogers Centre
  • 28 mai - Brooklyn, NY – Barclays Center

Confirmarea inițială a concertului preconizat a fost comunicată oficial prin intermediul procesatorului de bilete online bilete.ro, care cita reprezentantul MEI Concerts Entertainment. Din păcate, surprizele anunțate s-au transformat într-una neplăcută. Nu am primit încă niciun răspuns din partea organizatorului cu privire la elucidarea situației. Un lucru e cert, afișul evenimentului nu mai este valabil, fiind făcut public înainte de finalizarea cu succes a negocierilor cu reprezentanții lui Avicii. Linkul de cumpărare de pe bilete.ro nu mai este valabil.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Avicii
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash va lansa un nou album cu piese "mai murdare și mai agresive"

Slash va intra în februarie în studioul de înregistrări, pregătind lansarea unui nou album în formula "Myles Kennedy and the...

Închide