Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concerte și petreceri de Sfântul Ion

Maratonul sărbătorilor de iarnă continuă cu Sfântul Ion. După un Crăciun îmbelșugat de colinde și un Revelion condimentat cu tot felul de atracții muzicale, InfoMusic a realizat o nouă șelecție de concerte și petreceri, urând cu această ocazie "La mulți ani!" celor cu numele de Ion, Ioana, Ionuț, Ionel sau alte derivate.
Concerte si petreceri onomastice

Concerte si petreceri onomastice

Ziua Sfântului Ion se sărbătorește pe 7 ianuarie, reprezentând încheierea oficială a Sărbătorilor de Iarnă deschise la Sfântul Nicolae. Evenimentul este încununat de tradiții și obiceiuri populare, ce diferă de la o regiune la alta. În ajunul zilei de Sfântul Ion tinerele fete își pun busuioc sub pernă pentru a-și visa ursitul, băieții înotând pentru a scoate crucea din apă. Tot de Sfântul Ion are loc "Udatul Ionilor", un obicei întâlnit mai ales în Transilvania şi Bucovina. Conform tradiției, la porţile tuturor celor care au acest nume se pune un brad împodobit, familiile acestora dând o petrecere cu lăutari.

Cu ocazia acestei sărbători, InfoMusic a realizat o listă a concertelor și petrecerilor ce se organizează în cluburile din București. Recomandările sunt adresate atât celor peste 1,7 milioane de sărbătoriți, cât și prietenilor și familiilor acestora, ce plănuiesc poate organizarea unei surprize muzicale. Dați click pe fiecare link în parte pentru a accesa informații detaliate despre evenimente sau pentru a cumpăra bilete online la concerte.

Lista de concerte și petreceri de Sfântul Ion


Nu ai găsit niciun concert pe gustul tău? Deschide lista completă de evenimente ce cuprinde inclusiv concertele din cluburi.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Phil Everly de la The Everly Brothers s-a stins din viață la 74 de ani

Phil Everly, jumătatea celebrei formații americane de rock 'n' roll The Everly Brothers, a murit la vârsta de 74 de...

Închide