Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Delilah la București în seria party-urilor Deck

Cântăreața londoneză Delilah va concerta la București pe 15 februarie 2014, în continuarea seriei de evenimente Deck. Artista descoperită în urma colaborării cu Chase & Status are la activ trei hituri proprii, care nu lipsesc din playlisturile indie-electro ale momentului: "Go", "Inside My Love" și "Breathe".

Publicat

pe

Delilah
Delilah

Tânăra cântăreață londoneză Delilah s-a bucurat de o ascensiune extraordinară în ultimii 3 ani. A devenit cunoscută cu piesa ei din 2011, "Go" , iar albumul de debut a urcat pe locul 5 în Marea Britanie. Muzica ei este un mix de electro-pop și soul, ascultătorii rămânând captivi în ecourile vocii ei. Bucureștenii o vor putea asculta pe Delilah pe 15 februarie, cu prilejul celui de-al doilea eveniment Deck. Locația și prețurile biletelor vor fi anunțate în curând.

Paloma Ayana Stoecker a devenit cunoscută pe scena muzicală din Londra sub pseudonimul Delilah, împrumutat de la bunica sa. Cântăreața s-a născut la Paris, dar la o vârstă fragedă s-a mutat împreună cu mama ei în Londra, după despărțirea părinților. A studiat în Anglia, încercându-și talentul în muzică. Cunoscând industria prin activitatea tatălui ei care promova trupe britanice, Paloma a trimis un demo casei de discuri Island Records. A captat atenția producătorilor și la doar 17 ani a semnat primul contract cu Atlantic Records.

Delilah - coperta discului From The Roots Up

Delilah - coperta discului From The Roots Up

În 2011, ea a colaborat cu Chase & Status în cazul single-ului "Time", lansându-și prima piesă proprie odată cu împlinirea vârstei de 21 de ani. Single-ul de debut s-a numit "Go", fiind inclus în albumul lansat în 2012. Discul "From the Roots Up" conține 12 trackuri și se bucură în continuare de o campanie de promovare prin concerte în cluburi sau festivaluri.

Videoclip Delilah - Inside My Love

Video Delilah - Go [RAK version]

Noua platformă de muzică live Deck Sounds, prezentată de Becks, demarează cu un concert Elliphant pe 25 ianuarie 2014. Deck vrea să aducă pe scenele cluburilor din capitală o serie de artiști străini din zona electro și indie, care au reușit să capteze atenția publicului internațional.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 21 martie 2014

Delilah

Loc
Atelierul de Producție

Trending