Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Christine McVie revine oficial în Fleetwood Mac

Christine McVie, autoarea celor mai importante hituri Fleetwood Mac, revine oficial în formație. Publicistul trupei vehiculează ideea unui turneu Fleetwood Mac în 2014.
Christine McVie, solista și compozitoarea Fleetwood Mac

Christine McVie, solista și compozitoarea Fleetwood Mac

Solista Christine McVie va reveni în cadrul grupului Fleetwood Mac, știrea fiind confirmată de publicistul trupei, Liz Rosenberg. Acesta a declarat că Fleetwood Mac intenționează să organizeze un turneu în 2014.

Christine McVie și-a declarat intenția de a reveni în trupă încă de anul trecut, postând acest lucru pe blogul stevie-nicks.info imediat după ce s-a alăturat fostei sale formații cu prilejul a două concerte de la Arena O2 din Londra. Pe 25 și 27 septembrie 2013, ea cântase alături de foștii colegi piesa sa "Don't Stop". Christine McVie a cânta la clape în Fleetwood Mac, fiind totodată solistă vocală și compozitoare. Ea a compus principalele hituri din anii 70 și 80: "Say You Love Me" (1976), "Don't Stop" (1977), "You Make Loving Fun" (1977), "Hold Me" (1982), "Little Lies" (1987) și "Everywhere" (1988).

"Îmi place să fiu cu trupa și ideea de a cânta alături de ei. Îmi lipsesc toți. Dacă mi-o vor cere, voi fi extrem de încântată... dar acest lucru nu s-a întâmplat încă, prin urmare vom aștepta și vom vedea ce se întâmplă", declara Christine McVie pe 22 noiembrie 2013.

Fleetwood Mac în anii 70

Fleetwood Mac în anii 70

Christine McVie a părăsit Fleetwood Mac în 1998, după 28 de ani petrecuți alături de trupă. A avut iluzia că vrea să fie o față de la țară, însă după 15 ani a realizat că nu e ceea ce își dorește cu adevărat. Christine a fost căsătorită cu basistul trupei, John McVie, diagnosticat cu cancer. Din cauza bolii acestuia, Fleetwood Mac a anulat mai multe concerte în Australia și Noua Zeelandă. Prognosticul stării lui John este unul favorabil, iar trupa dorește să revină în turneu. Datele concertelor din 2014 vor fi anunțate în curând.

Pe perioada absenței lui Christine, formația a înregistrat un singur album de studio - "Say You Will" din 2003. Anul trecut Fleetwood Mac a lansat EP-ul "Extended Play", care conține 4 melodii.

Videoclip Fleetwood Mac - "Little Lies"

Trupa Fleetwood Mac a fost înființată la Londra de bateristul Mick Fleetwood și basistul John McVie în 1967. Dintre cele 26 de albume și discuri live, materialul "Rumors" din 1977  s-a bucurat de cel mai mare succes în rândul criticilor. El cuprinde single-urile de Top 10: "Don't Stop", "You Make Loving Fun", "Go Your Own Way", "Go Your Own Way" și "Dreams" (care a ajuns și Number One). În perioada respectivă, relațiile dintre membrii trupei trec prin provocări: soții McVie divorțează, iar Lindsey Buckingham se desparte de solista Stevie Nicks.

Citește mai multe despre Christine McVieFleetwood Mac
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filosofia lui Barry White despre iubire - VIDEO

"Când un bărbat face dragoste, ultimul lucru la care se gândește este războiul", susținea Barry White într-un interviu înregistrat în...

Închide