Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Celine Dion filmat clipul "Incredible" feat. Ne-Yo - POZE

Colaborarea dintre Celine Dion și Ne-Yo se va bucura în curând de un videoclip. "Incredible" este cel de-al 3-lea single extras de pe noul album al artistei, "Loved Me Back To Life". Vezi poze de la filmările clipului.
Celine Dion și Ne-Yo la filmarea clipului

Celine Dion și Ne-Yo la filmarea clipului "Incredible, Los Angeles, ianuarie 2014

Celine Dion și Ne-Yo au filmat în Los Angeles, la sfârșitul weekend-ului trecut, videoclipul pentru single-ul "Incredible". Melodia este compusă de Ne-Yo împreună cu Andrew Goldstein și Emanuel Kirikaou, care s-a ocupat și de producție. Single-ul a fost lansat pe 13 decembrie 2013 și a fost foarte apreciat de critici. Ne-Yo și Celine Dion au mai lucrat împreună în 2007, când artistul a contribuit la compunerea și producția piesei "I Got Nothin" ce a apărut pe albumul lui Dion, "Taking Chances", lansat în noiembrie 2007.

"Incredible" promovează cel de-al 11 album în limba engleză înregistrat de Celine Dion. Discul a apărut în noiembrie anul trecut și a fost precedat de single-ul "Loved Me Back to Life", ce dă titlul materialului. Următorul extras a fost "Somebody Loves Somebody", apărut în octombrie 2013. Lista producătorilor care au contribuit la album cuprinde nume precum Aaron Pearce, Eh White și Walter Afanasieff. În afară de colaborarea cu Ne-Yo, discul mai include un duet cu Stevie Wonder la piesa "Overjoyed". Până în prezent, "Loved Me Back to Life" s-a vândut în peste 1,3 milioane de exemplare în întreaga lume.

Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o anumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea - a declarat Celine Dion legat de sound-ul noului material.

Poze de la filmările clipului "Incredible" - Celine Dion feat. Ne-Yo:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Celine Dion
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding a lansat "Under Control" - VIDEOCLIP

Ellie Goulding promovează noul single "Under Control" printr-un videoclip cu secvențe din cadrul turneului său din UK. Piesa este cel...

Închide