Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Cele mai bune soundtrack-uri lansate în 2013 - AUDIO

InfoMusic a trecut în revistă coloanele sonore ale principalelor filme lansate în 2013 și îți propune un top cu cele mai bune soundtrack-urile ale anului 2013. Pe 16 ianuarie vom vedea care vor fi și nominalizate la Premiile Oscar.
The Great Gatsby

The Great Gatsby

Muzica scrisă pentru filme va avea întotdeauna un loc aparte în playlist-ul ascultătorilor. Cinefili sau nu, cu toții avem câte un soundtrack preferat. Am luat în vizor filme cu priză la public precum "The Great Gatsby", "Hunger Games: Catching Fire" și "The Hobbit: The Desolation of Smaug", dar și animații cu debuturi impresionante în box office precum "Despicable Me" și "Frozen". În procesul de selecție am luat în considerare și notorietatea artiștilor care au compus piesele, lista reunindu-i pe Lana Del Rey, Coldplay, U2, Florence and The Machine, Pharrell Williams și Demi Lovato (populară mai mult în America).

Ascultă soundtrackurile din 2013 cu șanse la Oscar

Nominalizările la Premiile Oscar vor fi anunțate pe 16 ianuarie. Cea de-a 86 gală a decernării celebrelor statuete va avea loc pe 2 martie 2014.

Lana Del Rey - "Young and Beautiful" (Soundtrack "The Great Gatsby")

Florence and The Machine - "Over The Love" (Soundtrack "The Great Gatsby")

Coldplay - "Atlas" (Soundtrack "Hunger Games: Catching Fire")

U2 - "Ordinary Love" (Soundtrack "Mandela: Long Walk to Freedom")

Ed Sheeran - "I See Fire" (Soundtrack "The Hobbit: The Desolation of Smaug")

Pharrell Williams - "Happy" - (Soundtrack "Despicable Me")

Demi Lovato - "Let It Go" (Soundtrack "Frozen")

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Șuie Paparude revine pe scenă la Electric Castle 2014

Trupa Șuie Paparude va reveni pe scenă în 2014 după absența cauzată de problemele de sănătate ale lui Mihai Câmpineanu...

Închide